KardelenYB Kızlar 35. Haftadayım çok kaşınıyorum aşırı çatladım çatlıyorum kantaron yağı bebek yağı vs vs bi sürü şey kullandım ama asla kaşıntım geçmiyor ve yara olacak korkuyorum ne yapacağım başka ?
Unlukacar KardelenYB canım hurafemi bilmiyorum genetik diyorlar çatlayacağım var ise ne yaparsan yap çatlıyormuş annende falan varmı benim çok şükür şuan çatlağım yok 34 haftalık olduk inşallah bende çatlamam
Elif_gur12 KardelenYB 😥😥😨😭 benimkide çatlamaya başlayacak galiba 32. Haftaya geldim yeni kaşınmaya başladı ilk çocuggumda hiç çatlamamıştı ne güzel şimdi yandım ben 🥺
KardelenYB Unlukacar yok ya benim annemde bir tane yok ama ben catır catır çatladım biraz vücutla alakalı yumuşak etliyim ama göbeğim erken çıkmıştı hamileliğimde bekliyordum açıkçası sımdı aşırı çok göbeğim yok ama gerçekten çok çatladım ve son zamanlarda oldu birden ☹️
Zeynepekr KardelenYB Bende 30. haftada çatlamaya başladım ne kadar özen göstersemde… kaşıntı vs yok ama günden güne artıyor şimdi 34 olduk Allah’ım daha nereme kadar çatlayacağım diyorum 🥺 Üstelik annem dört Doğum yaptı hiç çatlağı yok 🤷♀️
KardelenYB Merveturksoy çok fena bende öyleyim harita resmen ama canım açıyor artık kaçınırken surda kaldı 4 haftam doktorda lierac al diyor oda pahalı geliyor suan bana Nasıl geçecek bu kaşıntım bilmiyorum ☹️
KardelenYB Elif_gur12 evet 😂 tesettürlü olmasamm gönderirdim de kırmızı suan çatlaklara inşAllah geçer ☹️
Elvanay KardelenYB ben 3 ayda başladım duştan sonra hakiki zeytin yağ sürmeye 37 haftadayım bir catlagım bile yok ilk dogumumdada aynısı yapmıştım .. tabi her vücut aynı olmaz ben doktoruma sorarak uygaladım
KardelenYB Elvanay canım ben 10. Haftamdan beri kullanıyorum hep bişiler ama maalesef bu biraz vücutla alakalı ben artık ne yapacağım da kaşınmam azalacak diye cozum arıyorum
Rengin_27 Ben de 16.haftadan bu yana ev yapımı zeytinyağı sürüyorum günde 2 kez filan. 20.haftada epey kaşıntı tutmuştu ama kontrol ettim kendimi ve kaşımadım kendiliğinden durdu. Yarın 32.haftaya giriyorum henüz bişey yok bekleyip göreceğiz umarım olmaz
minikmevaninannesi KardelenYB bende 35 haftaliğim toplamda 8 kilo aldim ama daha 26.haftada basladim çatlamaya 🤦🏻♀️ o kadar da yağ falan kullandım bana mısın demedi. Allahtan kasintim olmuyor. Kantaron yağı çatlakları onarmaya yardimci oluyormuş diye onu kullanıyorum şuan. Vücut yapısı meyilliyse hic bisey engel olmuyor malesef 😓
KardelenYB minikmevaninannesi maalesef öyle ama çok kaşınıyorum napacagım bilmiyorum kaşımaktan yara oluyor bazen bir böyle tatlı tatlı kaşınıyor delircem
Esra2580 KardelenYB ne kadar kasidsan o kadar catlarsin canım benim annem bana hamileyken çok kasinmis hep kasimis çatlamış benimde şuan hafiften kaşıntı oluyor ama asla dokunuyorum kasimiyorum