Kurtum MerveTaer kız ağır olur diye ben de duydum ama ne manada ağır. Yani bebek kilo olarak mı ağır hamilelik şikayetleri mi ağır. Neye göre ağır neye göre hafif ben bunu anlayamadım. Biliyosan açıklar mısın
MerveTaer Kurtum canım bedenen ağır ağır hareket edermiş anneler eskiler cinsiyet i böyle tahmin ederlermiş ee malum eskiden heryerde hastane doktorlar yokmuş her köyde ebe varmış
Kurtum EliFurkan ben de 9+ 2 de gittim. Kolu bacağı hiç belli değil. Bi fasulye gibiydi şekli öylece duruyordu bebek olduğunu bile zor anladım ben. O zaman benim ki kız mı olacak Allah izin verirse?
EliFurkan Kurtum inşallah öyledir istediginiz olur 😊 öyle soylerler ve genelde dogrudur bu, erkekler kemikli kizlar et parcasi seklinde diye 😊
Kurtum Aysealty ben de tatlıyı çok severdim ekşiyi yiyemezdim. Şimdi tatlı hiç yiyemiyorum deli gibi ekşi şeyler istiyorum. İnşAllah benim de kıxım olur hayırlısıyla 🤲🏻💋
Aysealty Kurtum inş cnm sağlıkla gelsin inş🙏Ben basta yeşil elmaya takıktım sonra mandalina smdide vişne suyu manyagı oldum çıktm 😂
Hmzglm Kizlar erkek kendini hemen belli eder on uc on iki haftalik dedimi hemen belli eder ama kiz cocugu ben 18 20 hafta arasinda ogrendimmm😊😊
ebrucan Cigdembakar sizi çok bekletmiş Bebişiniz bide erkek erken belli olur derler oda yanlış çıktı 😂
Cigdembakar ebrucan aynen valla baya bekletti siz göstermiyosa kızdr demeyin bizm oğlumuzda edepli çıktı😂🙈
Hmzglm ebrucan aynen canim benim bi kizim var ve ikicide kiz olmasini istiyorumm ama bunda hic ilk hamileligime benzer bisiler yok ve oglan bekliyorum sahsen bennn ama ikici kizim olsa ne guzel olir bakalimmm merakla bekliycez o gunuu 😊😊😊😊😊
Hmzglm Evet haklisiniz aama yinede birseyler almak. Cok. Erken ama birseyler almak istiyorsaniz beyaz alinn ikisinede gider 😁😊
ebrucan Asle benimde arada oluyor bulantı ama Geçer geçmez yiyorum 😂😂 bugünlerde de baş ağrısı başladı inşallah devam etmez bulantı kadar zor 😔
Duygusyksyk İlk zamanlar deli gibi ekşi yiyen ben tatlı sevmediğim halde şuan tatlıya döndük 😋 12+1 im merakla bekliyoruz cinsiyeti😍