Mrv24orn Kizlarr tokluk sekerinzi ölcen varmi aranzda ve sonuclari ne cikiyor paylasirmisnz ? Bnm yemektn 1 saat snra ölc dedi doktrm 1 hftalik sabh 97 ckti smdide 106 szce nrmalmi bu degrler 140 sinrmiss oyle dedi doktorm ama yinede endiselendm
fatosd84 Mrv24orn benim tokluk 2 saat sonrası 130 gibi çıktı açlık 82 çıktı dün yaptrdım doktorum güzel gayet dedi benim şeker yüklemesi sınırda çıkmıştı böyle bakıcaz 10 günde 1
Sibel8888 Mrv24orn açlık 95 i geçmeyecek tokluk 1. Saat 140 ı 2. Saat de 120 yi geçmeyecek. Bu aylarda çok kilo almamaya çalışın 30. Haftadan sonra şekeriniz iyice yüksek çıkmaya başlıyor. Ne kadar kilo alırsanjz o kadar riskli.
Mrv24orn Sibel8888 33. Hftadym suan dkktte edyrm aslnda yedklrme ama kilo alyrm istr istemz pskojm bzlyo kilo aldkcadaa . Yuruys fln da yapamyrm napcm hc bilmyrmm
Sibel8888 Mrv24orn ben de 33 deyim aç geziyorum resmen. Benim açlık şekerim çok yüksek çıkıyor. Yesem de yemesem de yğksek çıkıyor. İnsülin kullanmaya başladım o biraz toparladı. Şekerin tadını unuttum meyve bile yemiyorum artık 3-5 çiğ badem o kadar ama kilo alıyorum.
Mrv24orn Sibel8888 cok zorr yaaa bu zamanlrda kontrl altna almk sona yaklastk artk Allahm bi an once saglikli shatli seklde kucagimza almamzi nasip etsn yavrularimizii🤲🤲🤲