Yaren06 Tugcebyr Allah yardımcın olsun inşallah zor farkeden birşey yokki bazıları kız da bazıları ise erkek te zor atlatiyorlar
Sinemcetin20 Yaren06 oglumdada kizmdada bu kizmdada zor geciyorum hamileliği sancilarda aynı bu bebiste bakalım cok sanci cekicemmi bilmiyorum ara ara yokluyo beni cadı abisnden ablasndan dha fazla yaramaz olcak galiba gece bile zor uyuyom
Yaren06 Sinemcetin20 kendini zorluycak hicbirsey yapma bari bide 2 tane daha çocuğun varmış madem dikkat etmelisin senin için zor bir süreç çünkü
Sinemcetin20 Yaren06 yok artık eskisi gibi zorlamıyorum kendimi çünkü bedenim ağırlaştı sezeryan olcam
Sinemcetin20 Yaren06 ama ağrılarım cok belim sırtım cok agriyo ellermi kapatamıyorum agriyo ayakta fazla duramiyorum uzun yurudgmde nefesim kesiliyo yoruluyorum 32 haftaligm ama sanki tonlarca yuk var ustmde
pptya01 İlkinde kızdı çok zoe başlamıştı çok zor geçti herkes kızdır dedi şimdi yine zor başından beri zor ama erkek dedi doktor. Bence bu kişiyle alakalı vücutla alakalı
Yaren06 Sinemcetin20 son aylarına doğru geldiğin için ağırlaştın bence düzenli uyuman lazım düzenli spor yemek sağlıklı beslen dinlen kendini asla yorma stres yapma motive et surekli kendini oyala
Sinemcetin20 Yaren06 2cocukla pek bunlar olmuyo neyazikki yemk iş güç dersler derken aksam oluyo spor yapma sansm hiç yok 18tne evimn merdivenine zor cikiyorum
Cennetulmeva Yaren06 halsizlik oluyor evet . Bulantılar var ama öyle çok çok ağır değil canım kusmuyorum yan
Burcuruya Yaren06 ilk gebeliğim çokk çokkk rahattı kızım olmuştu şimdi ki hamileğim çok aşırı fena zor erkek bebeğim olacak kasık ağrısı bel ağrısı mide yıkıklık var üstümde çok zor geçiriyorum gerçekten erkek bebek kesinlikle yada birinci bebekten sonrakiler 😃🤷🏻♀️
meldem Yaren06 benim 24. haftada gecti bulantilarim ve herkes 12 de gecer diodu ama dayan gecio hersey
kadriyEbe Bence cinsiyet değil de , o dönemde ki şartlar ve psikolojik durum daha çok etkiliyor 🤷🏻♀️