2artiikizannesi Yaren06 bı oğlum var birde kızım kızımdaki hamileliğim dahada zor du şimdi ikiz oğlanlarım olacak bunlar dahada zormuş valla 6 aylık hamileyim zaman geçsin biran önce diye dua ediyorum 😩
Mdnatmc Yaren06 Bn çok zorlandım zor geçiyo benim için arkadaşımla aynı haftada ilerliyoruz gebelikte onun kız o daha rahat bana göre ondan dedim 🤷🏻♀️
Yaren06 Hifask44 inanılmaz kötü geciriyorum halsizim sürekli ateşim var hicbirsey yiyemiyorum sirkeli yatıyorum hicbirsey yapamıyorum malesef
Tubasahra Yaren06 Bencede bünyeye bağlı galiba bide ben ilk hamileliklerimde 90 üstü kilodaydim aşırı rahattı bu ikisinde 70 75 kiloyla başladım hele bu sonuncu o kadar zor geçiyor ki anlatamam 🥺🥺🥺bı an önce zamanı gelsin doğsun istiyorum 19 hafta oldu bundna sonra ne kadar agirlasabilirim die çok korkuyorum
mrvears Yaren06 bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişiyor bence . 9 ay gelip geçer Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🙏🏻
Yaren06 Cennetulmeva gerçekten bende sebebini bilmiyorum ben hep hissediyorum ateş ne alaka onuda bilmiyorum kaç çıkıyor ateşiniz ne kadarlık hamilesiniz ?
LeylamBenim Kiz erkek olarak ayirt edemeyecem ama , ileri yaslardaki hamilelikler (35 yas sonrasi) bence zor oluyor. Hamileligi kolaylastiran yagane sey ise moral ve motivasyon. Psikolojinizi yüksek tutun canim hamişler ❣️