forever23 Merve95merve benim 12.haftada erkek dedi doktorum değişmedi hiç bakalım sizin nasıl olur🤷♀️
Epifenomen Merve95merve bana da öyle dediler. Hatta erkek bu kesin diyen de oldu, kıza benziyor gibi.diyen de detaylıda kız olduğu kesinleşti Rabbim sağlıklı olmasını ve hayırlısıyla gönlünüze göre olmasını nasip etsin canım💕
zezeyyy Merve95merve benim doktorum da 13. haftada erkek demişti ve değişmedi erkek bebekte pek yanılma olmuyor 😌
Merve95merve Bebislerimiz forever23 Epifenomen zezeyyy Merve10090 Durugulus Bende merak içindeyim balon patlatmak istiyorum çünki tam olarak net ne zaman olacak acaba :)
Merve10090 Evet bende 13 haftalık gidecem. Daha 3 haftam var. İnsaAllah belli olur cinsiyeti. Yavaş yavaş alışveriş yapacam. Sağlıkla gelsin yavrum ve yavrularınız. 🤲🏻
Durugulus Ben de 17+5 im. Ama cinsiyet kesin değil hala. Sanırım detaylıda emin olacağız. Bacak arasından kordon geçtiği için anlaşılmıyor. Erkek olma ihtimali daha yüksekmiş ama. Bu arada bir oğlum ve bir kızım var zaten. 3. Bebeğim sağlıklı olsun yeter 🙏🏻☺️