Selma_brn Arkadaşlar 10 gün sonra 5 aylık olacağız hala bulantılarım ve halsizlik oluyor bu normal mi vitamin ve kan ilacı da kullanıyorum ne zaman geçecek bunlar 🙄😔
Sevdaleo Selma_brn Bende 31+3 halen bitmedi migde bulantısı aksine tam kötü oldu bebek migdeye baskı yapıyor resmen ne yesem içsem agzıma bogazımda gbi…
mrskement Bn daha 6 haftalık mide bulantısından bişey yiyemiyorum çok uzun sürmez saniyordm sizi görünce korktm suan
Sevdaleo mrskement Gün geçtikçe yersin koku hasasiyet yok oluyor ama sadece bnm problem ne yesem agzıma geliyor Umarım sen öyle olmazsın herkesin bünyesi farklı cnm 😊🥰
Selma_brn mrskement Valla banada 3. Ayında geçer diyorlardı ama hala devam ediyor şükür eskisi gibi değil ama yinede var
Selma_brn Sevdaleo Benim de aynı artık ekşimesine geri gelmesine yanmasına alışkınım midemin çünkü bende reflü var ama bulantı olunca çok kötü oluyor inşallah hepimiz atlatırız bian önce 🤲
Bursa_16 Bende 5 aylık hamileyim benimde hala geçmedi canım banada herkes 3 ten sonra rahatlatlarsin dedi ama herkesin bünyesi başka işte
Nisanurunannesi3850 Ben 12 haftalik olcam hâla bulanti ve kusma var ne yemek yiyebiliyorum ne bisey yedigim geri cikiyo cok kotu bi durum vallaha Allah yardimcimiz olsun🤲🏻
Selma_brn Nisanurunannesi3850 Amin 🤲 ama şükür ben 2 kere kustum daha ben çoğu gebelere göre rahat geçirdim şükür işte herkesin bünyesi farklı Allah yardımcınız olsun 🤲