Sydnrtrl Merhabalar dün suyum geldi doğuruyormuyum acaba diye yazmıştım evet doğuruyomuşum gece saat 2.30 gibi külodum ıpıslaktı bir saat sonra nişan geldi ve ben duş alma toparlanma yok derken saat 6 da hastanedeydim bana kalsa sancımı evde çekmek istiyordum fakat suyum geldiği için riske atmak istemedim . Hastaneye geldiğimde 4 cm açıklık vardı ve dayanılabilir bir ağrıydı aşırı bi ağrı hissetmiyordum ama yinede epidural almak istedim . Anestezi doktoru gelene kadar bir saat geçti ama benim sancılarım iki dakikaya düşmüştü itiraf ediyorumki o anlar biraz zorladı çünkü o sıralarda açıklığım 8 cm olmuş birden epidurali 8 cm ile taktırdım yani ama sonradan söylendi bu bana 🤷♀️ Epidural bulunmaz bi nimet gerçekten herkese tavsiye ederm çok güzel bişey . Neyse açıklığım 9-10 cm olunca doktorum geldi ve doğuma alındım ama çok rahattım epidural nedeniyle çok soğukkanlıydım ve doktor ıkınmamı söyledi defalarca kez ıkınmama rağmen bebeğim gelmiyordu yaklaşık bir saat boyunca ıkındım çabaladım üç ayrı ebe gelip dönüşümlü olarak karnıma bastırdılar bebeği itmek için ve en çok zorlandığım yer o kısımdı en sonunda zar zor bebeğim doğdu fakat ağlama sesi gelmedi 😔 hemen bebeğime müdahalede bulundular ve bebeğim ağladı ama ben çok kötü oldum çünkü kalp masajı ambu falan yaptılar çok kötü oldum bebeğimi ilk ve son görüşüm bu şekildeydi bebeğimi alıp başka bi hastaneye götürdüler oksijensiz kalmış bebeğim kanalda soğuk odaya aldılar başka bi hastanede şimdi ben ise başka hastanedeyim yüreğim çok buruk paramparça çok kötüyüm bebeğim oksijensiz kaldığı için zihinsel bi sorunu olabilir 😞 ne olur bana bebeğime bol bol dua edin yalvarıyorum size çok zor bişey rabbim kimseye yaşatmasın
Sldlf Sydnrtrl Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bebeğinize Şafi adıyla şifa versin inşallah. Sizlere bağışlasın 🤲 içinizi ferah tutun, bol bol süt olsun, şifa olsun miniğe 🌸
Acemiianneee Sydnrtrl Rabbim yavrunuzu size bagislasin üzülmeyin dua edin her sey Allahın elinde insAllah en kısa zamanda sağlıcakla kavuşursunuz 🤲
Astadavistabeybi Sydnrtrl rabbim şifalar versin inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve güzel bir şekilde evinize geçersiniz inşallah hiçbir sorun olmamıştır şuanda sadece dua etmemiz lazım ve kendinizi lütfen çok üzmeyin 🙏
Bebislerimiz Sydnrtrl uzakta olsaniz bile o seni hissedecek annesi sen güçlü ol sakin birakma kendini dualarimiz seninle ve bebeginle gule oynaya çıkacaksınız insallah 💐
Songulkls27 Sydnrtrl ahh rabbim sağlık versin bebeğinize size bağışlasın inşallah. Umarım bir sıkıntısı olmaz birlikte evinize mutlu dönersiniz 🤲
Srplhrgl Sydnrtrl rabbim şifa versin insallah ama ağlama sesini duyduysaniz insallah iyiye isarettir üzülmeyin onun size ihtiyacı var
Wonderwoman Sydnrtrl Rabb’im şifa versin inşallah . Tez vakitte kucağına alıp şükür etmeyi nasip etsin Rabb’im
Anurbasgem Sydnrtrl bu hikayenin aynısı bir yakınımın başından geçti ki o sezeryanla doğum yaptı doğum yaptığı hastanede bebek yoğun bakım olmadığı için bebeği ambulansla farklı hastaneye götürdüler kendisi doğum yaptığı hastanede sezeryan olduğu için mecburen 2 gün kaldı taburcu olmasına izin vermediler. 1 hafta boyunca bebeği yoğun bakımda kaldı tabii kendisi bu durumda çok sıkıntılı bir süreç atlattı perişan oldu açıkçası fakat şu an bebeği 11 aylık. Doğum yaptıktan sonra bebeği görememek ve böyle sıkıntıların çıkması gerçekten çok kötü bir şey ama sen de bol bol dua et Allah’ın izniyle bir şey olmayacaktır gönlünü ferah tut. 🤲🏼
tubaa34 Rabbim sizede bebeğinize de Şafi ismiyle şifa versin inşallah, artık güçlü olmak zorundasınız. Sakın umudunuzu kaybetmeyin, dualarımda yeriniz olacak 🙏🏻🙏🏻
Selinaygun Sydnrtrl Allahım size ve bebeğinize şifa versin tez zamanda sağlıklı olarak kucağınıza alın inşallah yeni doğum yapmış bir anne olarak çok etkilendim sizi anlayabiliyorum umarım düzelir bebeğiniz Allahım sen yardım et 🙏🏻😌
Ipek0z Sydnrtrl allah sağ salim bir an önce sağlıkla kavuştursun sizi 💜 güçlü ol inşallah sapa sağlam alacaksın kucağına Allah yardımcın olsun 😔
temmuzgunesi Rabbim Şafi ismiyle acil sifalarindan versin insallah tez zamanda saglikla kavusursunuz birbirinize sakin kendini uzup modunu dusurme sutunu etkilemesin bol bol dua edecegim size 🌸
Acemi_mom Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşun birbirinize inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun