Zeynepmerve15 Merhabalar geçen ay doktor eşime bu ilacı vermişti pahalı olduğu için alamamıştık bu ay aldık bugün geldi hepsiburada n sipariş ettik kullanıp memnun kalan var mı
Sunny Zeynepmerve15 eşim kullanıyor bir aydır aslında sperm testi normaldi ama takviye olması açısından verdi doktor. Keçiboynuzu fındık badem vs eskiden bunlar tüketiliyodu bu haplar onlardan alacağın herşeyi içeriyor demişti eşime
zeynep_0395 Zeynepmerve15 benim eşimine doktor proxeed diye bir toz şeklinde ilaç vermişdi yoğurta katıp yıyordu sabah akşam pahalı bir ürün ama aldık 3ay yedi eşim şuan hamileyim😊
Cancazim Zeynepmerve15 internetten ilaç takviye gbi şeyler sipariş ediyordm bende snra uts sini sorguladım orjinal ürün değilmiş eczaneden almak daha iyi bnce
Zeynepmerve15 Interstella vitamin ilacı eşimin spermlerinde problem olduğu için vermişti doktor Bi kaç yerde zararlı olduğunu okudum o yüzden kullanan var mı diye merak ettim
Zeynepmerve15 Sunny hımm zararlı değil, değil mi bnde içeriğini okudum her türlü vitamin var bugün başladık kullanmaya inşallah faydasını görürüz
Zeynepmerve15 zeynep_0395 hayırlı olsun canım aynen o tarz ilaçlardan ama kapsül şeklinde bizimki inşallah şifa olur 😊
Zeynepmerve15 Cancazim Hadi ya bende İnternetten sipariş ettim küçük bir ilçede yaşıyorum bir tane eczane Bizi tanıyorlar diye almak istemedik ilaç doğaderma firmasının inşallah gerçektir
MineKadir Mrh esimede doktor bi ilaç yazmıştı pakette 6tane ilaç var ve 200tl ssk karsilamiyo bizde netten baktık aldik daha uygun diye ama 😡yavsaklar😡 son kullanım tarihi dolmus ilaç yollamış elimizde çöp oldu
Zeynepmerve15 MineKadir kötü olmuş İnternet güvenilir olmuyor maalesef bende hepsiburada sitesinden aldım 60 tane var içinde sabah akşam içilecek doğaderma ürünlerindenmiş kullanım tarihi geçmemiş ama inşallah iyi Bi ilaçtır 😐
Cancazim Zeynepmerve15 bende vitamin aldım bi defa hepsiburada da eczane fiyatın yarışıydı sonra sorgulayınca barkodu orjinal değildi çöpe artık. Üts sorgulama indirin ordan barkodu çekin belli eder. Bide yan ürünse ilacın bi faydasını da goremezsiniz
Zeynepmerve15 Cancazim sorgulattım canım iki üç tane üts uygulaması indirdim ikisinde çıktı birinde çıkmadı birde eczanede Bi arkadaşım çalışıyordu ona sordum barkodu attım eczanede kinin aynısıymış içim rahatladı 😊