Nurseelif Bugün kontrolde 2700 50 cm dedi doktor sizde durumlar nasıl anneler bu kilo düşük mü normal mi ilk gebeliğim birşey bilmiyorum 🤷🏻♀️
Edaakdas Nurseelif bende suan 32.6 haftalıgım bugun gıttım muaneye 2600 kılosu benımkı cok kılo alıyor gunune gore yedıgım hersey ona yarıyor ben hıc kılo almadım son bır aydır ama kafası ve karın bolgesı onden gıdıyo dddı canımı sıktı bası buyumeye devM ederse normal dogum olmaz dedı ınsallah 15 gun sonra yıne gıdıcem buyumeye devam etmez başı
Kar_tanesi Nurseelif bende suan 35+4 haftaligim bugun kontrolum vardi ama olcmedi gecen hafta 3 kilo civarindaydi bir haftada cok degisiklik olmamistir dedi gerek duymadi🤷🏻♀️ Cok sukur bebegim dogum pozisyonuna gecmis ama daha kanala girmemis. Karnimda surekli bi hareketlilik asagiya dogru basinc ve aci😓 Allah yardimcimiz olsun bizim siramiz geliyor insallah🥰
Havagul Haftada benim de bebegim 2760 Dı canım normal demişti doktorum. Ama çevremdekiler çok falan dedi normal dogum istiyorsun az ye falan diyen oldu 🤦🏻♀️ bence gayet iyi bebeklerimizin kilosu
Nurseelif Havagul maşallah bana da az gibi geldi o yüzden sormak istedim malum ilk gebelik acemilik 🙏🏻
N8M2702 Dün kontrol vardı, 35+3 kızım, 3 030 dedi 🤭 biraz tombul bebek normal için sıkıntı olabilir dedi. Bidakine çatı muayenesi yapıp karar verilecek, umarım normal olur 🥰
Nurseelif tgba34 en başında da ortalama 53 cm 4 kg bi bebek bekliyorum demişti kilosu baya iyiydi beslenmede bozukluk oldu bende kilo alımı durdu yavrumun riskli gebeliğie döndü ondan böyleyiz teyzeleri yoksa görürdü bi 3 kiloyu bu haftada sanırım🙏🏻
Nurseelif Edaakdas benim başı 38 haftalık bacaklar 37 gövde 34 gözüküyor gövdemiz geri bir hafta ama korkulcak biley değil daha sağlam beslenmeyle açık kapatılır sizin bebişte tombik olmak istiyormuş işte ne güzel annesi 😊
Edaakdas Nurseelif bende o yonden mutluyum ama bası ve karnı buyuk dıyınce korktum ve bu sezaryana sebep dedı blmıorm bakalm 15 gun snra yıne gdcm eger buyumeye devam ederse sezaryan olcam
Pelocan Nurseelif 2400 47 cm. Doktor Nurseelif 34+5 ti 2400 ve 47cm doktorum normal yerinde dedi. Ertesi gün başka bir doktorun ultrasonunda da 2300 çıktı. 100gr geri dedi. Yani senin bebiş gayet normal ve ideal maşallah:)
Nurseelif Pelocan inşallah canım sağ salim doğsunlar bebişlerimiz inşallah insan tedirgin oluyo herşeyi merak ediyo bu durumlarda 🙏🏻