Xxz ben de ev supururken elektrik supurgesini elimde taşıdım bı yandan da kanepelerin altını supurmeye çalıştım eğil kalk aradan yarım saat gecmedi belime ağrı girdi uykum geldi. Biraz uzandım 10-15 dk. Fazla dinlenmedim çünkü yemek yapmam gerekiyordu.sonra tuvalete gittim kan geldi. İlk basta idrar yolu enfeksiyonu zannettim idrarımı kanli geldiğini düşündüm çünkü 1 hafta önce de kanlı idrar yüzünden acile gitmiştim idrar yolu enfeksiyonum vardı aynı zamanda. Neyse sonra eşimden bakmasını istedim kanın nereden geldiğini. Vajinadan geliyordu malesef. Hemen hastaneye gitmek için evden çıktık ped koydum bir de. Ama giderken kanamam iyice hızlandı resmen sürekli kan damlıyordu. 10 dk da hastaneye gitmiştik ve gittiğimde ped taşmak üzereydi. Doktor hemen baktı alttan pedi de görünce. Orada dedi bu bebek tutunmaz çok büyük bi kanama alanı var diye. Ve dediği gibi de oldu malesef. 1,5 aylıktı. Yeniyken cokdikkat eek gerekiyor gerçekten. Şimdi 7 aylık hamileyim ilk üç aydan sonra ne ev işleri yaptım bir şey olmadı sadece çabuk yoruluyorum