CigdemEge İlk üç ay ağzıma bir şey koyamıyordum çok zor günlerdi tatlıyı bildiğin istemiyordum hep ekşi şimdi 23 haftalığız tatlı diye ölüyorum ve o da bana kilo aldırıyor ne yapabilirim nefsi tutmak ne kadar zor 🤦🏻♀️
Gamzeli CigdemEge kendini hiç kasma bence her türlü verirsin inşallah kilolarını 😊benim yediğim tatlının haddi hesabı yok 😂😂
DeryaKaragc CigdemEge ayy biri beni anlatıyor sanki üzülme tek değilsin canım ilk 4 ay hiç bişey yiyemedim doğru düzgün serumlarla yaşadım şimdi ise kendimi tatlı şeylerden uzak tutamıyorum 7 aylık olduk
Asli91 CigdemEge bende aynı sizin gibiyim 😂😂 doktorum tatlı ihtiyacını hurmadan karşıla dedi öyle yapmaya çalışıyorum 😅
Asia Aynı ben😂 20haftalikken hiç kilo almadım şimdi 29oldum 10 kilo aldim. tatlı yemek aşk bence.❤ bu hiç iyi bişey değil durmamız lazim
yhilalcaglar CigdemEge tatlıya o kadar düşmüyorum ama sürekli biseyler yemek istiyorum bende 🙈 eşim sofradan kalkarken hadi sen burayı bi silip süpür der o derece yiyorum valla 😂😂
Anm bende senin gibi ilk 3 ay hic birşey yeyemiyordum, ama hep ekşi birşey yemek istiyordum ve yedimde 6 ayıma kadar ondan sonra tatli çıkolata falan yemeye başladm 10 kilo aldm🤐 şimdi 33 haftalıgız🙆🏻♀️
CigdemEge Ahh ahh hepimiz aynı dertten muzdaripiz 🤦🏻♀️ İşler Zor 😁 nasıl kilo alınırı hamilelikte kanıtlıyoruz valla 😁
Grbtonr Bende ilk üç ay hiç yiyemedim 34+3 üz. On kişilik yemek yiyorum ama sadece 7 kilo aldım onunda iki kilosunu verdim iki haftada 🙃
Soraya CigdemEge tatlı yede hamur işi yeme. Bende kilo almaya başlayınca ki senin gibi tatlı seviyorum yürüyüşlere başladım. Mesela hamur işi yiyeceksem herzamankinin iki katı yürüyorum. Markete iki kez gidiyorum mesela. Bu ise yarıyor. Önceden ayda 2 3 kilo alıyordum. Şimdi bu ay 600 gr aldim mesela herşeyi de yedim 😀