Hypatia Merhaba sevgili anneler,Şanlıurfada detaylı ultrason için nereye gittiniz? Ve ne kadar ücret ödediniz? Zaman yaklaştıkça hem heyecan hem de endişe sarıyor🙄
Hypatia Eliffk devlette yapılabildiğini hiç duymamıştım,güvenilir mi acaba gerçekten iyice bakarlar mı ki
Eessra_1 Eliffk memnunn kaldınız mı? Bendr randevu alacağım inşalah eğitim araştırma hastanesünden? Lütfen döner msınız
Eliffk Hypatia hiç bilmiyorum tabi ilk defa yaptıracam ama ücretsiz olduğu için tercih ettim eğer memnun kalmazsam birde özelden şinasi beyde yaptırırım. Ama aksi ve ters bir durum olmadığı sürece diğerleriyle aynı olacağını düşünüyorum 🙏🏻
setenay-92 Hypatia ultrasonu iyi ben Bülent Sezgin’e yaptırmıştım muayenehanesi var metrolıfe hastanesinin yakınında
Eliffk Eessra_1 yani eh işte genel endişelerimi giderdi. Ama ilgi yoktu doktor detaylı yapmıyorum falan dedi riskli gebelik olmadığım için ben herkese yapılıyor diye biliyordum biraz laf dalaşı yaşadık ama sonra e tamam hadi bakalım sana bi dedi. Yani baktı etti alanında iyi gibi geldi bana doktor ama dediğim gibi canımıda sıktı değişikti çünkü konuşma üslubu
Eessra_1 Eliffk emre denilen perinatoloji doktorundan mı memnun kalmadın canım? Herkese mi öyle davranıyo acaba ,bende randevu aldım ama
Eliffk Eessra_1 evet Emre sanırım o. Benden önceki hasta baya canını sıktı içeride beklerken seslerini duydum belki de onun etkisi de oldu. Ama genel olarak özel hastane ilgisi yok. Tabi sadece detaylı için gittim başka gitmezdim işimi gördü
Zeleno Eessra_1 Kesinlikle tavsiye etmiyorum aynısını banada yaptı gitme ben şinasiye gittim sonrasında