Betus-27 Kızlar tüp bebek ile hamile kaldım 21 Ağustos ya transfer oldu çok şükür şuan transfere göre 8+2 yim ama doktor 9.hafta olduğunu söyledi benim hesabıma göre 6 gün daha ileri bebeğimin haftasını ultrasona göremi baz almalıyım
bus91 Betus-27 evet canım bebeğin ölçümünü yapıyor ya ultrason bakarken sen adetiniin ilk günün alıp hesaplıyorsun doktor gelişimine göre keseye göre hesaplıyor
esrAlp Betus-27 bebeğin haftası son adet tarihine göre hesaplanır bebek önde yada geride olabilir bu doğum tarihini de etkilemez Dr um bana öyle söylüyor benim de iki hagta önden gidiyor en başından beri ki ben üç aya bir adet görüyordum son adet tarihim belli değil keseyi ilk nasıl ölçtüyse öyle duruyor düzeltmedi son haftalar da haftasıyla uyumlu hale geçiyor
Betus-27 bus91 son adetimi bilmiyorum çünkü tedavi sürecinde transferden önce 2-3 ay adet olmamam İçin ilaç kullanmıştım son adetimi bilmediğim içinde hesap yapamadım 🤷🏻♀️ O zaman ultrasona göre takip edeceğim haftasını ☺️
turunculuanne Betus-27 ben de son adet tarihimi bilmiyordum ultrasona göre takip başladı şu an 38+3 üz 🤗