demetmert Merhaba anneler kaç kilo ile hamile kaldınız şuan ki kilonuz nasıl ilerliyor ve boyunuz kaç ? Kilo ve boy oranına göre kilolu hamile kalan var mı acaba aranızda 🙄
Nida_Y demetmert ben maalesef kilolu hamile kaldım o yüzden çok dikkat ediyorum. 168 boy 74 kilo haftadayım hiç kilo almadım dikkat ederek
teletabi demetmert 163 boyum. 51 küsürle hamile kaldım 53.430 la doğuma girdim. Doğumdan 5 gün sonra 49 kiloydum şuan kaç kiloyum bilmiyorum canım 1 ay 10 günlüğüz
Busraveminisi1 demetmert 65 ile hamile kaldım ilk üç ay bulantım çoktu 3 kilo verdim sonra 4.5 kilo aldım şuan 66.5 25+4 haftalığız boyumda 1.78
KardelenYB demetmert boyumu bilmiyorum canım ama kilom 82 ydi hamile kaldığımda şuan 35. Haftadayım 90 kiloyum son bir aydır kilo almıyorum doktorum dikkatli olmam gerektiğini söyledi kilomdan ve fıtığımdan dolayı maalesef normal doğum yapamıyorum önemli bir konu yeni kilo kontrolü
demetmert teletabi siz zayıf hamile kalıp üstüne çok kilo almadan doğuma girenlerdensiniz maşallah ☺️
Nida_Y demetmert ahh ah çok zor oluyor. Hem iştahım çok açık hem hiç kusmadım çok şükür. Hergün yürüyüş yapıyorum haftada 4 yogam var koruduk mecbur yoksa 20 kilo alırdım bu iştahla 😅😂
aylinsss demetmert 1.55 boy 45 ile hamile kaldım 20. Haftam 1.5 kilo ancak aldım ama dikkat ediyorum hamur işi paketli gıda abur cubur yemiyorum 2.5 litre su hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum
Sevcandumaan demetmert 53,50 kg ile hamile kaldım 1.60 boyundayım . Yarın 36. Haftama gireceğim 62 kg olmuşum. 8,5 kg aldım şimdilik . Umarım artık almam 🙏🏼