Jjbvgvv Kızlar merhaba ben bi hamilelik geçirdim önceden adetlerim in miktarı baya olurdu ama düşük ten sonra adetlerim azlaştı aranızda varmı böyle olan neden oluyo ki cok canım sıkılıyor 😔😔
nil_sugra Jjbvgvv bende 2 düşük 1 kürtaj yaşadım canım ama adetim hiç değişmedi. Bence bir doktorunla konuş en iyi cevabı ondan alırsın
busbusbus10 Jjbvgvv korkma böyle şeyler normal olabilirmiş ben düşüğümden sonra o kadar çok kanamam oluyorduki korktum doktorum bünyeden bünyeye değişiyor kimisininki azalıyor kiminin çoğalıyor dedi kafana takarsan daha azalır doktora git danış canım
frauz Jjbvgvv Benim de öyle olmuştu. Yapışıklık olabilir. Eğer kazıma yöntemiyle kürtaj olduysanız yapışıklık olabiliyor rahimde. Doktoronuza sorun mutlaka vakit kaybetmeden.
Dilek0809 Jjbvgvv benim de azaldı ama normal diye okudum ben bir kaç makale okumuştum internet üzerinden yine de doktorunuza danışın isterseniz
Jjbvgvv busbusbus10 benimde ilk önce çok kanamm oldu sonra adetlerim düzene girince azalmaya başladı gidicem galiba içim rahat etmiyor
Jjbvgvv frauz kürtaj olmadım kontrol için gittim bebek düşmüş dedi doktor zaten kanamm vardı kalan parçalar içinde düşük hapı vardi doktor cnm