SnFk Normal doğum 2550 epidural normal doğum 3100 genel anestezi sezeryan 2800 epidural sezeryan 3300 1 gecelik oda ücreti 350 tl’imiş kızlar. Battı balık yan gider. Vereceğiz parayı.
Zilifmom SnFk resmen her işleme 400 zam vurulmus bır kac ay önce normal dogum 2100 epidr normal dogum 2600 gecelikdr 315 ₺ idi
Ayse10 SnFk sağolun valla her gidişimde soracağım diyorum unutuyodum yeni mi öğrendiniz fiyatları? Bi de her gittiğimde muayene ücreti de artmasa🙄
SnFk Zilifmom doktor ücretleri 1 buçuk ayda arttı. 220 tl doktor ücreti. Geçen sene kasım ayında başladım doktora 180 tl idi. Sene başından sonra hepten artmaya başladı.
Fatmanur_33 SnFk çok iyiymiş o zaman çünkü bende medicalpark a gidiyorum Tokat tayim ve normal.dogum 3800 TL. Ama benim eşim asker olduğu için OYAK indirimiyle yine 2700 küsur oluyormuş
Ayse10 Fatmanur_33 Fatmanur_33 Oyak indirimi mi oluyormuş? Benim eşimde asker ben de Medicalpark’a gidiyorum.
Fatmanur_33 Ayse10 vallahi heryerdekinde vardır bence onu bı konuşun siz belirtin . Çünkü mesela bu OYAK sayesinde Total benzin istasyonundan bile indirim.oluyor bize 😄😄
Fatmanur_33 SnFk ilçeden ilçeye değişemez çünkü Tokat’ta merkezdeki tek özel.hastane medical.bi tane var belkide ondan dolayı böyle pahalıdır. Ama mesela bı arkadaşım mersin Tarsus daki medicalde çalışıyor orda bir miktar daha uygun fiyatlar
Ayse10 Fatmanur_33 iyiymiş 😂 muayene ücretinde indirim oluyo da doğumda da olduğunu ben düşünemedim bi dahaki kontrolümde sorarım iyi oldu haberim oldu😁 çok sağolun😊