nil_sugra Gamzes bende aynısını düşünüyorum. 2.ye oğlum oldu ve 2 gebeliğimde de inanılmaz tüylendim ve tüylerim inanılmaz hızlı büyüyordu. Üstüne birde ergen oğlanlar gibi kokuyordum 🤢 duştan 10 dakika sonra kokmaya başlıyorum üstelik. Takip ediyorum da bu sorunu genelde erkek bebeğe hamile olanlar yaşıyorlar
Bikem Erkek bebeğe hamileyim ve zaten az olan tüylerim iyice azaldı, kaşlarım özellikle çok dökülme yaptı. Herkes saçların gürleşecek, tüylenme olabilir vs dedi fakat alakası yok. Saçlarım parlaklaştı tamam ama dökülmesinde azalma filan yok.
Bikem Asenana ya benim de öyle, zaten azdı kaşlarım dolduruyordum kalemle filan ama şimdi hepten yenisini çiziyorum 🙈🥺
Seftalininannesi11 Fatma2277 göbek gerildiği için bence daha fazla belli ediyor göbekte olan tüyler birde badem yağı tüy yapıyormuş benimde kaşlarım azaldı içleri döküldü kuaförüm bile fark etti bugün 😢
Fatma2277 Seftalininannesi11 dün eşimin eczacı arkadaşı Dalin Bebek yağı ve kakao yağı kullanın demiş. Diğer tüm çatlak kremlerinin içeriğinde de bu var demiş. Olmazsa sizde onlari kullanın ben bugün yarın kullanmaya başlayacağım
Nasi Fatma2277 valla benim karnimda cok ya. Doktor dokulcek dedi. Ama bacakta ve biyikta ciddi azalma var. Bide yuzumun cildi cok iyilesti. Siyah nokta falan kayboldu 🤣
Fatma2277 Nasi benim de yüz hatlarım daha da güzelleşti ama sivilce ve uçuk çıktı. Daha önceden hiç uçuk çıkmamıştı dudağımın kenarında iki tane uçuk var.
muhendisanne1 Gamzes benim de erkek bebiş ama benim de azaldı gözle görülür derecede hem de 🙈 çok mutluyum 😁
mavilibisey Tüyüm azaldı diye endişelenmek mi? 🤪 Göbeğim inanılmaz tüyleniyor. Zaten öncesinde bazı bölgelerde lazer yaptırmış birisiydim. Ama hamilelikte o bölgeler bile birer ikişer pırtlamaya başladı. Daha 10 haftalığım. Boşa gitti tüm lazerler. Şanslı bir annesin 😁♥️