Essyy Bir_prensesannesi58 tabiki şasırdı ama gercekten doktorun goremeyegi kadar varmiş aslında hatalı doktorda diyemeyiz çünkü kizlarda da çıkıntı oluyormuş
Yarim_Kilo_Kiyma Tlhm İlk ikili testte Emine hanım %90 kiz dedi, Zeynep Elmalı ilkten emin olamadı sonra sonra erkek dedi kordonu biraz karıştırdı
Yarim_Kilo_Kiyma Tlhm Kordon olabilir dedi, ilk kez emin olamıyorum dedi bizde acelede etmedik zaten. Birde bacaklarını felan hiç açmadı hep kapalı idi, elleri orda idi
Morcivert07 Laylaaaa121212 ben erkek biliyordum kız öğrendim 28.haftamfa🤣 Allahtan uyuşuklugum tutmustuda alışveriş yapmamıştım, 🤣
Mammimammi Laylaaaa121212 bende 2.gebeligimde detaylıya kadar kız biliyorduk. Sonra erkek oldugunu ögrendik. Bu şok ne ki. Arkadaşım doguma kadar kesin erkek biliyorken kızı oldu.
Mervetekmn Laylaaaa121212 bana kız kız dediler 16-19 arası 23hafta detaylıda gördük erkek biz sok tabi
Defneninannesi19 Laylaaaa121212 bende detaylı ya kadar erkek bekliyordum kızım oldu 1 yaşında şu an 😌
Prensesimm77 Laylaaaa121212 bana detaylıda da her ay kontrole gittiğimde normal ultrasonda da hep kız dediler ama nedense doğumda erkek olacakmış gibi hissediyorum😂