Busra4122 Kızlar çok enfeksiyon cıktı ılaclarını falan kullandım gecmedı somdı yuruyemıyorum bıle ıdrarımdan kan gelıyor doktor erken dogums neden olabılır dıyor bu haftada dogurupta bebegı ve kendısı ıyı olan varmı çok korkuyorum
Cheerfulmom Busra4122 Benim ablam doğum yaptı canım yeğenim 40 gün küvezde kaldı şimdi maşallahı var tombilik oldu dua et bol bol taktir her halükarda Allah’ın 🙏🏻 Sağlıkla kucağına al inşallah.
Tubasahra Busra4122 31 haftalık doğum yaptım kızım şuan 22 aylık cok şükür.Korkma içini ferah tut umarım zamanını bekler
busbus35 Rabbm yar ve yardımcınız olsun ❤️ 🙏 merak etmeyin ciğer gelistirici igne vururlar sağlıkla gelsin fındık ❤️🙏 Allah’a emanet bol Aytel Kürsi okuyun bol
Busra4122 diyhomelif saol elimde degıl daha çok küçük korkuyorum elbette sllah bılır Allah’ım baksın yuzumuze
Cheerfulmom Busra4122 31 haftalıktı oda işte 30+6 da sancıları başladı hatta daha erkendi doğum riski 29 larda sancıları çıkıyordu.
Cheerfulmom Busra4122 40 gün küvezde kaldı yeğenim ablam hep süt sağıp götürdü. Şimdi 5 kilo oldu zaten İnan okadar hızlı kilo alıyorlar ki anne sütüyle. Sen kendini strese sokma ki sütün gitmesin.
Busra4122 Cheerfulmom cok saol Allah’ım korusun yavrularımızı dusune dusune basım castlıcak gıbı oluyor stres yapmamaya calısıcam artık
Tubasahra Busra4122 Çok haklısın rabbim yaşatmasın kimseye keşke her bebek zamaninna gelse .Yinede içini ferah tut ki stres bebeğe ve sana iyi gelmez.💜