Burcu_ergn 30 haftalık olduk varmı benimle aynı olan daha yeni girdim 30 biraz beklemeliyim miyim sizce kontrol için en son 3 hafta önce gitmiştim doktorum su gün gel demedi bebeğim biraz daha büyüsün diye beklesen mi acaba
Elfynsmr Burcu_ergn ayda bir gidiyordum 31+4 te gidicem bidaha şuan 29 haftalığım muhtemelen gittiğimde iki haftada bir çağıracak
yagmurclk Burcu_ergn Ben her ay gidiyordum canım doktora en son 32 de gitmiştim doktor artık 15 günde bir muaneye gelmemi söylemişti.
Balkuzu01 Tubacati NagihanAfra Bende 31 de gittim 35 de gel dedi.niye çağırmadı acaba 2 hafta da 1 falan
Tubacati Ben 32.haftaya kadar 3-4 haftada bir gittim. 32.hafta itibariyle 2 haftada bire düşürdü doktorum. Sanırım haftam biraz daha ilerleyince haftada bir çağıracak
Tubacati Balkuzu01 doktora göre değişiyor sanırım randevu sıklığı. Bazı özellerde doktorlar maddi yük olmasın diye sık sık çağırmıyorlar ihtiyaç olmadıkça. Devletlerdeki sistemi bilemiyorum. Ama içiniz rahat olsun bir gereklilik görse mutlaka çağırırdı☺️
Angelsmom 29 haftalığız ayda bir gidiyorum. Evelsi gün kontrolüm vardı. Doktor bir dahaki sefere de 4 hafta sonra gel dedi sonra 2 haftaya düşüreceğim sonra da her hafta hatta bazı günler sadece nst için çağırabilirim dedi.
daisybebek Burcu_ergn 33+6 yım Doktor tarih vermek zorunda 32 e kadar ay da 1 gittim, ozaman 2 hafta sonra 34 te gel dedi yani pazartesi Gidicem. bakalım ozaman haftada 1 de gel diyebilir i. Bence doktoruna söyle