Pembisanne 19 haftalık olduk hala cinsiyeti kimseye söylemedik zaten doktor 15 te kız dedi ama güvenemiyorum detaylıyı bekliyorum böyle bir durum yaşayan var mı
Mervetekmn Pembisanne 16-19 hafta kız dendı detaylı ultrasyona girdik 24 haftaya yakın erkek olduğunu ogrendık biz şok 😂😂😂😂😂😂😂
Hanifeanli Pembisanne bnde de hep erkek dedıler renklıye girdim detaylıya plesentadakı kordonu bacak, arasından gecıyor muş kızım oluyor yani 😁😁 ben şok
Merve1310 Benim bebegim de 18 haftalıken kız dediler detaylı ultorosona gittigim de erkek oldugu ortaya çıktı erken oldugu için bazen karışabiliyormuş kendini saklayabiliyormuş.
Laylaaaa121212 Merve1310 sizin ki bacak arasını mı göstermedi yoksa organ mı gelişmemiş detaylıya kadar kız denmesi arkadaşımın başınada geldi kız şok 🤯
Tlhm Merve1310 18 haftada kiz denxignde tahmin mi dedi yoksa doktorunuz emin bir sekilde kesin kiz mi demisti acaba
Ens Merve1310 gercekten cok tuhaf ama olabiliyo demekki benimde kiz denildi ama daha bu saatten sonra degsrse insan cok tuhaf hisseder ya ismini bile koymsnzdr muhtemelen
Merve1310 Devlette %95 kız demişlerdi 18 haftadan önce baktııgında bacaklarıyla kapattı daha sonra ki kontrolümde kız dediler ama özelde 4 lü taramam vardı o zaman öğrenmiştim
sissam1 Ben de ayrıntılıya kadar erkek dediler ayrıntılıda kız dediler %95 hemde . 22 haftalık olana kadar erkek dediler hep bu biraz insanı tuhaf hissettiryo cnkğ oglm oğlum dedim şimdi kızım demek tuhaf oluyor
MiranEfeninannesi Ya bana 16da erkek dedi doktor ama bende tam emin olmak için detaylıyı bekliyorum yarın detaylı var. Bakalım değişecek mi.. etrafımda değişen var. Ama çoğu kız denilmiş ilk sonra erkek olarak kesinleşilmiş. Bana erkek dedi ilk bakalım ☺️
aslihancvk Bana da 12 ve 14. Haftada kız dendi sonra hep erkek kesin dedi 21. Haftadayim şimdi. Haftaya ayrıntılı ultrason var korktum şimdi yine değişir mi ki 🤔