HandeKefelikk 20 haftalık hamileyim Doktorum plesantanın aşağıda olduğunu ama 24.haftaya kadar yukarı çıkabileceğini söyledi. Çıkmazsa normal Doğum yapamazsın dedi. Bu durumu yaşayıp yukarı çıkan var mı acaba? ya da endişelenmeliyim 😔
shdemir HandeKefelikk Endişelenicek bişey yok canım benimde aynıydı. 3 haftada düzeldi bebek büyüdükce yukarı cıkar dedi doktorum öylede oldu. Hatta benim kanamamda oldu baya hep yattım progestan kullandım ignede vuruldum. He cıkmazsada en son ihtimal normal dogum yapamazsın. Bebis iyi olsunda ne farkeder normal sezeryan😊
Dlktpl HandeKefelikk cnm benımde kanamam vardı plasenta asadaydı 18.haftadayken bıraz cıkmıs dedı dr buhafta tekrar kont var bkalm ne dıcek
seyydac HandeKefelikk 32 haftalık olduk biz. Benim de aşağıda hala ama doktor Rahim ağzını kapatmıyor normal doğuma engel değil dedi.
HandeKefelikk shdemir kanamam hiç olmadı şimdiye kadar çok şükür. Doğum hiç farketmez ama çok yürüdüm ben acaba kendim mi sebep oldum diye üzülüyorum 😔
HandeKefelikk Dlktpl seyydac bana bu durumda normal olmaz dedi. Aslında doğumunda değilim hareketsiz kalmak zorunda kalırsam diye korkuyorum
Dlktpl HandeKefelikk bende yukarı cıkmasını beklıyorum sende bıraz bekle evet yukarı cıkmazsa normal olmaz