Mucizemm09 33+4 haftalik bebeklerim rahim agzi uzunlugu Gecen hafta 8 milim ölculdu sizlerin nasil kac milimde ne kadar dayandi bebek
sedactnky Mucizemm09 Çok çok dikkat et senin baya düşük .. Hastaneye yatışını yaptılar mı .. Bende bu hafta şüphelenmeye başladım yarın gidicem hastaneye.
ikizlermom Mucizemm09 canım çok kısalmış bana 3.3 olduğu halde tedbir alalım dediler sürekli yat wc dışında kalkma Progestan ve magnezyum kullanıyorsun degilmi insallah biraz daha dayanırlar sen sürekli yat kuzum 🙏🏻
Zeysal Mucizemm09 sedactnky Havvaseycan Minnaki_beklerken ikizlermom Halidemat Srplhrgl ya kızlar ben bşr şey soracağım bu rahim ağzı kısalığı ile rahim ağzı açılması farklı bir şey mi kısalık bitince mi açıklık başlıyor bilen bir aydınlatabilir mi ? Yada farklı şeylerse hangisi kötü bir arkadaşımın 28. Haftada 1 cm açıklığı vardı 32. Haftada 3 cm e çıktı bebek 38 e kadar bekledi benim rahim ağzı kısalığım var 15 mm ben anlamdım durumları kıyaslayamıyorum bilen var mı ?
Havvaseycan Benimde var canım rahim ağzı kisaligim ikizlerimi bekliyorum 29+3 haftalık hamileyim en son 24.haftada olculmustu 1.3 mm çıkmıştı sürekli yatıyorum sadece WC kalkıyorum rabbim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin ciğer gelistirici vuruldu bana
Minnaki_beklerken Havvaseycan merhaba saglikla sihhatle kucaginiza alin insallah bebeklerinizi. Benim de 21 haftada 27 olculdu. Haftaya kontrolum var. Simdi sadece enfeksiyon tedavisi ve progestan kullaniyorum. Size ne gibi bir tedavi uygulandi acaba
ikizlermom Havvaseycan canım ciğer geliştirici yapılırken hastaneye yatısın yapıldı mi nasıl oldu banada 28. Haftada vurucaklar bende ikiz bekliyorum 🥰
Aysemelena19 ikizlermom Bende ikizlere gebeyim. 28. Haftada 4 doz ciğer geliştirici igne vurundumama hastaneye yatış yapılmasına gerek yok yani en azından benim doktorum gerek gormedi.sabah 2 doz aksam 2 doz olacak şekilde vurdurduk. Sabah hastanedeydik zaten onları hastanede vurduk. Aksamda 12 saat sonrasında gece evin yakınında tip merkezi vardi ordq vurdurduk. Suanda 33+2 yiz cok sukur
Mucizemm09 Twinsmomm01 3 gece yattim magnezyum ciger gelistirici progestan tedavisi uyguladi suan sadece yatiyorum
Halidemat Mucizemm09 28 haftalık doğdu hem 6 mm di hem sancım vardı Canım .Sancıdan azaldı zaten rahim ağzı kısalığı