Yesimkvrg Hanımlar uyguna alışveriş siteleri bilenler yazabiliri güvenilir Bir site var bebelima diye size orayı tavsiye edebilirim tulumlar 15 TL ve diğer ürünler çok uygun sizin bildiginiz uygun ve kaliteli var mı 😊
Vampirellam Yesimkvrg O siteyi bilmiyorum ama genelde en çok söylenen En ucuz bebek market ınstagramda. Ben de şuan bazı kıyafetlerini minicity.com dan yaptım. Lcw de güzel
minikcasper Yesimkvrg minicity güzel ben oradan aldım. Gelen ürünler kalitesi fiyatı gayet başarılı😃 enucuzbebekmarket var bide ama oradan daha almadım test edicem bi 🙈
feamtrmea Yesimkvrg enucuzbebek var aldım bikaç bişey uygun fiyatlı ürünler var hep gelenler aşırı aşırı kaliteli değil ama kötü de değil iş görür her türlü 😊
minikcasper feamtrmea Yesimkvrg ya zaten bebekler büyüyo hemen ne gerek var pahalı pahalı almaya kıyafetleri benim düşüncem böyle en azından 🤷🏻 kıyafete para saçacağına başka lazın olan şeylerde kullanmak daha iyi 😂 bu benim düşüncem 💁🏻😃😃
Yesimkvrg minikcasper aynen öyle bende o yüzden site arayisindayim bir tulum 90 100 TL vereceğime 15 TL’den alıp daha fazla alırım daha iyi o yüzden bildiğiniz uygun kaliteli siteler varsa önerir misiniz 15 TL ama aldıklarım gerçekten çok kaliteli
minikcasper Yesimkvrg dediğim gibi minicityden aldım gelen ürünler gayet güzeldi. Enucuzbebekmarket var ama ben daha almadım alanlar var memnunlar. Başka bilmiyorum 🤷🏻😃