Hulyaa12-- Tecrübeleriniz neler ben daha dün öğrendim için içime sığmıyor sanki sabah doğacakmis gibi sabaha kadar uyuyamadım😅 kaç haftalık bilmiyrm Pazartesi günü öğrenecegim ınslal
BTSG04 Hulyaa12-- hayırlı olsun umarım güzel bir süreç geçirirsiniz 💕 Bende pazar günü öğrendim salı doktora gittim sadece keseyi görebildik 🙈 bugün 6+4 haftalık oldum 😍
MelikeGunes- Hulyaa12-- Gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucaģına almayı nasip etsin. Benimde 6+5 ve 11 aylik bi kizım var
BClk BTSG04 Bende 6+4 üm ben 19-20 gün önce öğrendim 🤗🥰❤️ kolaylıkla doğurup sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah tüm hamişlerle 😊💖
Hulyaa12-- BTSG04 BTSG04 amin inslallah teşekkür ederim bende Pazartesi günü sonuçları alacağım özele gideceğim için sağlık ocağından yaptrdim taahlilleri öyle gideceğim durum göre 1,5 aylıkken mi gitsem diyrm kararszm
Hulyaa12-- MelikeGunes- MelikeGunes- MelikeGunes- amin cnm sagolasn cümlemizin kini inşallah benimde 6 yaşında bir oğlumvar ama çok heyecanlym sanki ilk gibi
Hulyaa12-- BTSG04 hayr ikinci bebeğim 6 yasind bir oğlum var 24 yaşındayım ama 1 yildr çok istyrdum bir kürtajım oldu oyuzden belki bu kadar heycanlym
MelikeGunes- Hulyaa12-- öyle oluyo insan ilk başta aceba cinsiyeti ne olacak diye heycanlaniyo meraklanıyo zaten 😊
BTSG04 BClk bende 28 yaşındayım ve evet ilk civcivim 🐣🥰🥰 nickim yanıltıyor genelde. Evimin patili bebeği Susi 🐈 abla oluyor inşallah 😍😍😍
BClk BTSG04 Ne güzel maşallah 🧿 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤗🙏🤲❤️🌸 isteyen ve hakedenlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah 🥰