Iremezgi Ya kizlar 6 + 4 olduk aksam goguslerim agriodu bugun agrimiyor korkuyorum aceba normalmi ? 2tane dusuk olunca hemen korkular basiyor bana.. 😔bulantimda yok…
Goncikim Iremezgi canım sürekli olmaz korkma sakın aklına kötü şeyler getirme sakın..bol bol dua et ve dinlen.bebeğine salavat getir sürekli karnını okşayarak🤲🤲mide bulantısı olmaz daha..
SeymaK Iremezgi benim de hiç belirtim olmadı göğüslerimde acı bulantı kusma tiksinme vs bi belirti yaşamıyorum canım 13 haftalık olduk nasipse anca doktora gittigimde bebegimi görünce rahatlıyorum onun dışında hep bi korku oluyo bende de ve sanırım hiç geçmicek 🤷🏻♀️
Fatmanurkor94 Gogus agrısı surekli olmaz canım arada bır gelır ve bazı gebeliklerde hıc bulantı da olmaz ıcını ferah tut ınsallah ıyıdır bebeğin
Iremezgi Fatmanurkor94 😔😔 fazla belirtim olmadi icin gogus belirtimde kaybolunca hemen korktumm oyle boyle deil ya.. bi saat agladim resmen
Fatmanurkor94 Iremezgi ilk haftalae oyle oluyor hareketlerde hıssdılmeyınce ama cok sıkıntı ediyorsan doktora bı gorun senın ıcın rahatlasın canm
Iremezgi SeymaK 😏😔🙄😒biz hep boyle olucaz gliba… bide benim en son hamileligimde bebegimin kalbi durmusdu ve hic belirtim olmamisdi kanama fln kontrole gitigimde ogrenmisdim.. o bakimdan korkuyrum..
SeymaK Iremezgi evet ondan korkuyoruz zaten ben de daha önce iki tane öyle oldu kanamam olmustu gerçi benim ama iki tane kürtajım var bizler daha endişeli oluyoruz o yüzden rabbim inşallah hayırlısını versin sağlıklısını versin 🤲🏻🤲🏻