tgce_brs Kızlar çok affedersiniz ben çok fazla büyük tuvaletine cikiyorum.hamilelikte kabuz olur deniyo ama benim bazen ishal nazen normal ama çok rahat günde ¾ kez cikiyorum.bu hamilelikten öncede böyleydi ama şimdi burda ishalin hamilelikte olmadığı yada olursa erken doğum belirtisi olduğunu okumuştum sizce doktoruma soylemelimiyim bu konuyu.uzun oldu muhtemelen okuyan az olucak 😊 ama şimdiden teşekkür ederim
Aksoytetik tgce_brs demir ilacı kullanıyorsan o da yapabilir bunu bende zaman zaman karşılaşıyorum bu durumla
ExpatMom tgce_brs bu bir sorun mu bilmiyorum ama ben olsam kesinlikle doktoruma sorar görüşünü alırdım.
NazMelis tgce_brs ben de de aynı durum var doktoruma sordum kabızlık olmalı mi diye. Herkesin belirtileri yaşadıkları farklı olur ne güzel işte kabızlık cekmiyosun dedi
2nciminik tgce_brs bazı yerlerde de bağırsakların calisması iyi diyo. Bagsura yakalanmamak için. Bende soyledim doktora normal dedi. Sen sordunmu
tgce_brs ExpatMom yani hamile olmadan önce de böyleyim o yüzden önemsemedim ama 28 haftalık oldum şimdi herkes ishal kötü kötü yazdıkça korkmaya başladım bende.aslinda şişlik olup kabuz olmaktan iyi ama bu seferde karın ağrısı oluyo koş tuvalete 😔😔
ExpatMom tgce_brs Eğer öncesi de böyleyse korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum ama yine de bir söyleyin siz kontrole gittiğinzde. Sonuçta sormaktan zarar gelmez
tgce_brs NazMelis siz günde kaç kez çıkıyorsunuz büyük tuvalete acaba. Çok özür dileyerek soruyorum 🙏
NazMelis NazMelis genelde 2-3 kez oluyo bence bebek sağlıklı olduktan sonra çok bi önemi yok karin ağrısı gaz yüzünden olabilir bence
tgce_brs 2nciminik sormadım kuzum ama bu gidişimde sorucam çünkü biraz korkuttu okuduklarim 30/32. Haftalarda anne yaziyo ishalim diye doğum belirtisi olabilir yazıyorlar altına.tek içimi rahatlatan hamilelik öncesinde de boyleydim.
2nciminik tgce_brs ayrıca suyu ihmal etme vücudun susuz kalmasin bebekte. Bende aynı durumdaym malesef. Ama ben B12 , decavit, D3 damla, kan ilacı kullanıyorum . Bana bunlar da yapodur
tgce_brs 2nciminik işte acaba bende çok su içiyorum diye mi oluyo diye düşünüyodum. Sabah aç karnima kalktigim gibi su icerim. Gün içinde de öyle çok fazla su içiyorum o mu acaba karnımı agritiyo diyorum
slnko tgce_brs bende öyle hamileliğin basından beri çok fazla çıkıyorum 36. Haftadayım her türlü test normal çıkıyor kabız olup acı çekmekten daha iyi napalm:)
tgce_brs slnko evet kabız dan iyi bencede ama dizinde karın ağrısı oluyo mu acaba yoksa normal olarak mi cikiyosunuz
tgce_brs Kaderaladag sizin gibi bir arkadaşım var iki günde bir yapıyorum ben böyle söyleyince bana kiziyo 😂😂 sonra maşallah cekiyo kabız olmayayım diye😂 büyük tuvalete de maşallah çeken bizden başka yoktur 😂😂