Sevimlianne 33 haftadayım . Karnım sertleşio ve bazen bebek bi tarafta toplanıyor . Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı acaba 🙄
Sedaca Sevimlianne 30 haftalıgım 20 lı haftalarımdan berı oluyor sorduğumda doktoruma normal demıstı. Eger uzun surmuyorsa ve vücut seklını degısınce gecıyorsa sorun olmuyormus. Ben karnımı okşayınca duzelıyor bazen cok acıyor ama gecıyor
Tazeanne-96 Evet ben bildiğime göre rahim kasılmasıymış . Vücut kendini doğuma hazırladığı için normalmiş dedi doktor
Pelinadar Benimde aynı oluyordu ama ben daha 28. Haftamdayım progestan verdi fitil kullanıyorum Bi de magnezyum başlattı günde iki saşe.Azaldı ama ilk günler gibi olmuyor kasılma tabi arada oluyo ama inşallah Bi sıkıntı çıkmaz .Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Sevimlianne Uykulugebe benim yeni 1 haftadır böyle oluyor , merak ettim insanın aklına takılıor 🤦🏻♀️
Sevimlianne Sedaca evet pozisyonumu değişince düzeliyor . Yada okşayınca . Ağrım olmuyor benim . 1 haftadır bu durumla karşı karşıyayım . Bidahaki muayenemde doktora soracam bende ☺️
Uykulugebe Sevimlianne doktora sordum ben kısa süreli olabilir ama geçmeyen sancilarda yanıma gel dedi. Benimki 1 dk dan uzun sürmüyor simdilik
Sevimlianne Uykulugebe ama benimki sancı değil kii 🤷🏻♀️ Sadece sertleşiorr o da pozisyon değişince geçior .
Uykulugebe Sevimlianne o durum bende adet sancisiyla birlikte oluyor işte ama 1 dk sonra geçiyor. Rahim kasilmasiymis o. Kabızlıkta da karında sertleşme oluyor