Mutlumandalina Demiralpmoms aynı durum banada oldu canım 13+3de gittim doktor göremedi ama düz sanki kız gibi dedi ama netleşemiyorum dedi bizimkide bacaklarını üst üste atmıştı 😂 sen duymamış ol tahminimi dedi ama ben aşırı merak etmeye başladım
Papatya-20 EzgiiY 18+4 üz ama hiç düz yattıgını görmedik 🙈🤷🏼♀️🤰🏼👶🏼 cinsiyetini gördüğümüzde bile bacaklarını sıkı sıkı kapattı 😂🤣saniyelik Bi resim aldı doktor
EzgiiY Papatya-20 bizimki de bi eliyle yüzünü bi eliyle orasını kapatıyordu hep öksürdüm bi kaç sefer hareket etmesi için öyle çekti elini de görebildik😀
Papatya-20 EzgiiY biz secde pozisyonu yada bacaklar sıkı sıkı kapanık ama asla göstermiyor bende şiddetli öksürdüm saniyelik gördük yine aynı kapattı ama doktor eminim erkek dedi biz emin olamadık 😂🤷🏼♀️🤰🏼👶🏼
Mutlumandalina Demiralpmoms aynen canım tek sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda hiç önemi yok cinsiyetin ama merak ediyoruz bizde anneleri olarak işte 🤰🏻😍
Nlgn16 Demiralpmoms canım benim de önce erkeğe benziyor dedi 13. Haftada bacaklarını kapattı açmadı doktorum kız da olabilir dedi 16. haftada randevu varken baktı kızım olacak 🥰 ama hiç belli olmuyor canım bebeğine bağlı biraz da 😇
Defneninannesi19 Demiralpmoms toplumda öyle diyorlar ama çevremde erkek bebeği de geç öğrenenler var ben kızımı detaylı ultrasona kadar erkek biliyordum kızım oldu yanılma payları da var bence en iyisi ayrıntılı ultrason
OzgeSahin2 Demiralpmoms yemeden once cikolata ye 2 tane falan hemen donuyo hem sende gormus olursun hareketlerini cok tatli oluyolllaaar
OzgeSahin2 Demiralpmoms gitmeden once olucakti pardon sjdjjsd😂 yemeden once demisim.benimkiside gostermiyodu cikolata yedigimde gosterdi surekli dönuyodu