@Eceunverkanra
@MeLy90
@Duygu4444
ben bu zamana kadar Nur Betül Tekinere takipliydim. 22 haftalığım ve bu hafta kendisinin tutumundan dolayı kesinlikle doktor değiştirme kararı aldım. Asla tavsiye etmiyorum. İyiyken, problem yokken çok tatlı birisi. Gerçekten çok seviyordum. Ancak detaylıda ve kendi sağlığımda iki gün üst üste problemler çıktı raporları gönderdim (kendisi bana gönder detaylıda sorun yoksa bi ay sonra gel demişti) ve hiçbir şekilde yorum dahi yapmadı. Burada soruşturdum, başka doktorlara sordum vs konuyla alakalı bilgiler edindim. Bebeğimin boynuna kordon dolanmış mesela en basiti, insan bununla alakalı bir şey söyler. Tek dediği şey bol su iç 😂 şaka gibi.. ve bu tavırları sayesinde Güleryüz vs değil gözümde doktorluk konusunda aşırı zayıf kaldı. Tavırları ben riskli gebelikle ilgilenemem gibiydi. Detaylıdan bir gün sonra yanına gittim bir rapor almak İçin sadece onu verdi detaylı raporumla ilgilenmedi bile. Ben zaten bebek ve kendi rahatsızlığımla alakalı aşırı üzgünüm doktorun bu tarzı daha da zehir etti herşeyi. Bu muameleyi göreceksem, bilgileri internetten öğreneceksem özel hastaneye neden gideyim.. doktorlara günde 100 hasta gidiyor olabilir ancak biz tek bir bebekten sorumluyuz ve ona göre seçimler yapıyoruz. Bende İnstagramda videolar çekmesi konuşması vs tav olmuştum aa ne kadar bilgili falan diye. Yazık yani gerçekten. Kendisine bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum ve asla tavsiye etmem.
bende doktor arastırıyordım 3 gündür bugün Elif ve Sedef hanım arasında kalmıştım. Elif hanımın ayrılmasına da çok şaşırdım.. haber vermeden bir anda böyle olması sizin açınızdan kötü olmuş. Şimdi Sedef hanıma da yoğunluk olur sanırım Elif hanımım hastaları belki oraya yönelebilir