Ysmn84 merhaba arladaslar bende sami ulusta yaptirmayi dusunuyorum suan 16 haftaligiz bakalim umarim iyi gecer.
Srhtzlyh Derinsmom a life park hospital e gidiyorum etimesgutta. Ayrıntılımızı da orada yaptırdık 378₺ fiyatı.
Srhtzlyh Derinsmom bir hafta önceden almıştım ben ama siz garantiye alın iki hafta önceden filan alın. Sadece ayrıntılıya girecekseniz doktor selahattin kükner var perinotoloji uzmanı ondan almanız gerekiyor😊
Derinsmom Srhtzlyh ben normalde Polatlı’da oturuyorum burda detaylı yok Ankara’ya gitmen gerekiyor doktorum eğer ki önereceği doktor olmazsa dediğiniz doktoru değerlendireceğim. 🥰 kaç dakika sürdü peki şehir hastanesi için söylediklerinden sonra o kadar kısa süre sürmesinden korkuyorum açıkçası
Srhtzlyh Derinsmom 20-25 dk filan sürdü bebeğimin renkli resmini verdi ve doktor bakarken burası mide burası bağırsak gelişimi iyi gibi anlatarak bakıyor
Derinsmom Srhtzlyh çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için🥰🙏🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin bebeğinizi🥰
Derinsmom mucizekese yaptırdıktan sonra bilgi verir misiniz bi de kendi yerinde mi bi yerde okumuştum kendi doktorunun yerinde o fiyata yaptırmış diye de merak ettim
mucizekese Derinsmom veririm tabi. Normalde benm domtorumun muayenehanesine de geliyordu ama geldiği gün ve saatler bana uymadı malesef bu sebeple sinan tan in kendi yerine gidicem.
Pandayavrusu13 Derinsmom biz cukurambarda gulhiz hocanın yanında olduk natomed hastanesine sürekli gittiğim için doktorum oraya yönlendirdi fiyat olarakta 320 tl
Pandayavrusu13 Ve çok güzel bir şekilde baktı herşeyine tamanan baktık ama bizim minik kızımız yaklaşık 2.5 saat kendini göstermedi ha bire yürüyüş yaptım merdiven çık gel git çikolata dondurma derken uyandı elini yüzünden çekti ve gordummmm