Tugce1803 Gaye5678 İlk değer önemli değil. 2 günde bir %60 lık artış olması gerekiyor. Hayırlısı olsun
Gmzfr Gaye5678 düşük görünüyo bende de böyle olmuştu 3-4 gün sonra bidaha gel demişlerdi daha sonra 2000 küsür çıkmıştı yani hamileydim %90 sende öylesin hayırlı olsun 🥰
Gaye5678 Gmzfr ne zaman kan vereyim bidaha doktordan bilmiyor normal heralde falan diyo 1 gun gecikmeye gore cok yuksek cikmis diyor
Gaye5678 busratunk5 yaa simdi ben ilk hamileligimi 3000 le ogrendim o zmnda 3 gun falab gecikmistim simdi dusuk cikinca korktum. Saglikli olsunda rabbim korusun. Sizin kac haftalij suan
busratunk5 Gaye5678 bende ilkini 650 ile ögrenmiştim 2. Cisi 165 çıkınca bende korkmuştum ve 2 gün gecikmeye rağmen ama şükür ½ hafta sonra gittiğimde 5 haftalıktım kesede bebekte vardı 7. Haftada da kalp atışını duymuştuk . Rahat ol ♥️
Gaye5678 busratunk5 ayy dusuk cikinca korkmustum simdi nasil icim rahatladi. Cok Tesekkur ederim. Hala esime soylemedim dogum gunu pazar gunu o zmn soylerim dedim ama bu aksam soylucem