Selammm kızlar sonunda doğurdum ama ne ne doğurdum anlatamammm😂Çok güzel bi hamilelik geçirdim tek sıkıntım gebelik şekeriydi onuda diyetle düzene almıştım zaten ne yalancı sancı ne bişey yaşadım 39.haftama kadar sadece iki gün önce çok haiff bi sancıyla gittim 3.5 cm açıklık var diyip yatırdılar tam yatış yaptık benim ne sancım var bişey tamamen gitti doktor beni gördü güle oynaya yürüyorum sen eve git sancın yoksa evde çek burdaki bağıranları görüp etkilenme dedi neyse eve geçtim sabah saat 5 gibi kasığımda yine hafif bi sancıyla uyandım aynı adet sancıma benziyodu ben adet sancısını yoğum yaşayab biri değildim neyse bi kusma istrği geldi gittim kustum saat 7 frlan oldu baktım yarım saatte bi geliyo sancı ama ben gayet rahatım çünkü adet sancım gibi canımı yakmıyo sonra bidaha kustum hemen annrm geldi dedi bende böyle kusarak doğuma gittim çabuk hastaneye gidiyoz neyse geldik hastaneye hemen yatış yapıldı bi baktılar 6 cm açıklık var ama ben hiç yürüyüş olsun yada squat tarzı felan hareket etmedim yatarak gecirdim son günüme kadar sadece son günler eşimle yürüyoduk o kadar neyse ben şok oldum hareket siz ligi’ne rağmen 6 cm olunca birde ağrılar benim canımı o derece yakmıyo diyorum doğum sancısı böyleyse on tane doğururum tabi doğum anını görmeden😂bikaç yürüme çömelmeden sonra tekrar baktılar 3 saat sonra felan açılmam 8 cm olmuş çok güzel ilerliyorsun diyolar beni öyle dedikten sonra bir titreme aldı sebebini çözemedim bence srtesten kaynaklı bacaklarım inanaılmaz titriyo yatak zangır zangır oynuyo hemen ebe geldi açıklığa baktı tam olmuş dedi bana ıkınma hissi geldikçe ikin diyolar doktor parmağını soktukça benim alt tarafıma bi sancı giriyo ama ıkınamıyorum ıkınsam çocuk çıkcak ama ben nedense beceremedim ıııı diyorum yarıda keailiyo devamını asla getiremiyorum birazda acı eşiğim düşük belkide ondan yapamadım en son bağırmaya başladım doktorumu çağırın diye geldi doktorum dedimki ben yapamıycam çocukta zarar görmesin sezaryane alın dayanamıyorum felan diye ama kızlar açılma tam olunca sancım sadece bikaç saniye giriyo onun dışında rahatım sancı gidiyo neyse doktor beni umursamadı buraya kadar açılman olupta doğurursun sen yaparsın diye motive ediyo ama yok ben bağırıyorum ben kendimi biliyorum gapamıycam edemiycem diye doktor en son ebeye dediki bi bak yardımımıxzla doğurcak gibimi tabi ıkınamadığım için bebekte tam kanala inmedi ebe dedi yok hocam hala aynı bıraktığınız gibi o zaman sezaryene alalım dediler yarım saat sonra felan sezaryane gittim ailem hep dışarda bekliyo ben bi çıktım titreyerek masada onlarda korkmuş niye titiriyo diye ana stresten kendimi asla tutamıyorum neyse anestezi uzmanı sağolsun çok tatlıydı anlattı etti belden iğne vurdular cidden acımıyo hiç ondan sonra sıcaklık geldi uyuşma geldi ben bacağımı hareket ettirebiliyorum ama doktor karnıma iğne gibi bişeylet batırdı hissediykmusun dedi evet dedim ben dolgu yaptırırkende iki üç seferde anca uyuşuyodum anestezi doktoru o zaman genel yapıcam dedi başka çarem olmadığı için genel oldum bikaç kez verdikleri havayı soludum sonrasını hatırlamıyorum zaten gözümü nefes al sesleriyle açtım amaliyat brkleme salonundaydım açtım gözümü anestiziden dolayı balgam oluşmuş hemen çıkardım orda rahatladım ama hala titriyorum oda normalmiş zaten bebeğimi benden önce herkes görmüş serviste bekliyordu annesini benide odaya götürdüler ama bende hiç aneatezi almış kafası yok herkesle konulup ediyorum hemen bebeğimi emzirdik 4 saat sonra etkisi gitti zaten ağrı kesici veriyolar en korktuğum şey o karna bastorma şeyiydi bi hemşire geldi sağolsun çok anlayışlı siz gösterin annem yapsın dedin uyuşuk olduğu için çok acımadı ama hemşireker yapmadı benimkini sonra doktorum geldi ona dedik oda çok gerek yok tarzında konuştu ama annem 20 dakikada bi iki dakka ovaladı sonradan pıhtılar döküldü hissettim ama yinede tamamen geçmedi gazımıda 5 saat sonra çıkardım ilk yürüyüşümü yine hemşireler yaptırmadı hemşire şöyle şöyle gapın dedi gitti annemle eşim yürüttü tabi biraz acı oluyo sonuçta bıçak yarası bikaç tur atabildim aç olduğum için halim kalmadı yattım geri ama yere hiç bakmadım şuanda yatıyorum sabah yakın tekrar yürürüm. Kızlar daha 9 saatlik bir anneyim sormak istediklerini cevaplarım hala sondam takılı bu arada sabah doktor diyince çıkar galiba onun dışında buraya kadar anlattıklarından merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz tabi ben bunları yaşadım diye sizde aynı olacak değil inşallah kimsenin gözünü korkmamıştır brn sadece dirayetsizdim kabul ediyorum ıkınamadığım için üzgünüm ama yapılmıycak bişey değil ben beceremedim birazcık öyle işte kizlartam 39.haftamda doğurdum ne nişan ne su geldi doktor suyu patlattı oda acısız bi yöntemmiş Allahım tüm darda kalmış kullarına hamilelere ve doğum yapacaklara kolaylıklar versin inşallah hepinize güzel doğumlar güzel anneler😇😇bu arada şekerdeb dolayı diyet yaptım sadece 3 kilo aldım kızımda 3700 kilo 53 cm doğdu zaten doktorum şekerden dolayı kilosu hızlı ilerliyor demişti şükür bi sorunu çıkmadı şekerinide ölçtüler şimdi yanımdaki beşiğimde yatıyo. Ben tokat üniversite hastanesinde doğurdum doktorum ilhan beydi eğer tokatlı olan varsa aranızda fikir olsun😇