Defneada Mine_Nur123 Önde gelen yani doğum kanalına giren kısmın makat olması yani bebeğin ters durmasına makat geliş diyor doktorlar. 🤷♀️
Mine_Nur123 Defneada amiiin canım insallah bende 31.haftanin başındayım ama doktorum hic pozisyonunu söylemedi bana
Rengin_27 Bende 28+5’te gittiğimde doktor bebeğin baş aşağı döndüğünü söyledi bana çok erken geldi erken değil mi sizce de? Haftaya çarşamba kontrolüm var 20 gün geçmiş olacak bakalım o zaman nasıl olacak
ebru-33 Defneada 29 da doğum pozisyonunu almıştı. simdi 35 hala ayni ne gelen ne giden. doktorum gunde 5 hurma suquat perine basla dedi.. ve alaturka tuvalate oturur gibi poponu salla dedi. hergun yapiyorum. kesi atilmasin diye. ve rahat dogumum olsun diye
turansmom1 Defneada 30da tersti 31de döndü 33de ters döndü 35deyim hala ters doguma kadar insallah döner, belli olmuyor yani canım beyimizin keyfine bağlı🤷♀️
askdunyam Defneada 32de başı aşağı dönmüştü 35te makat dönüş oldu 36 da tekrar döndü. Kafanıza takmayın son gün bile dönen bebekler oluyormuş