Meltemerman Hamişler ben geceler sırt üstü uyurken buluyorum kendimi bebeğe sakıncalı mı bu durum.sakıncalıysa ne yapmam gerekiyor😌
Deletedmom348 Meltemerman hayır değilmiş. İster istemez o şekilde yatabiliyormuşuz ama beynimiz bizim ve bebeğin rahat edeceği pozisyonu ayarlıyormuş. :)
yigitalpinannesi40 Meltemerman 31+5 im hamilelikten önce asla sırt üstü yatmazdım yatamazdım rahat etmezdim hep yüz üstü yada yan yatardım ama şimdi kendimi uyandığımda her gün sırt üstü yatarken buluyorum vücut nasıl rahat ediyorsa seni o pozisyona sokuyor sanırım bunu engellemek mümkün değil 😊
Meltemerman yigitalpinannesi40 bende yolu ortaladım 21+5 im göbeğim baya çıktı 2 haftadır acaba sıkıştırıyormuyum dedim neyseki senin yorumun rahatlattı 🥰 Teşekkürler 👍
Meltemerman Ya bi de şöyle bi durum var ne zaman sırt üstü yatsam bebeğim tekmeliyor🥰acaba annecim öyle yatma sağına ya da soluna yat sıkışıyorum mu diyor diye düşündürdü beni😂
Unlukacar Canım benim doktorum önermiyor nefes darlığı solunum sıkıntısı yarattığı için bende uyuduğumda refleks olarak sırt üstü uyanıyorum ben sırt kısmıma yastık dayadım hafif yan megilli yatıyorum ben