9 ay boyunca doğum hikayerinl okuyup Birgün bende yazacağım diye beklerken ve işte o gün geldi okadar mutluyum ki allah olmayan herkese nasip etsin🙏 Hamileliğim sıcaklar hariç çok güzel geçti şükür öncelikle 38. Haftama kadar çalıştım ve mesleğim kuaförlük hep ayaktaydım ve yoğun tempoda çalıştım 40.haftaya kadar herşey normaldi bebeğim normal doğum pozisyonu almıştı sadece kendi sancımın gelmesini bekledik 40+5 kadar kendi sancım gelmeyince açılmamda 1 cm di doktorum 23 Eylül sabah hazırlıklı gelmemi söyledi suni sancıyla doğumu başlatıcam dedi büyük bir heycanla hastaneye gittik ve yatışım yapıldı serum taktılar sancıyı başlattı aradan 10 dk geçti bebeğimin kalp atışları yavaşladı hemen serumu kapatıp başka bi serum taktılar 2 saat nstye bağlı kaldım kalp atışları düzene girdi doktorum tekrar suni vericez rahat olman gerektiğini söyledi ama içimde hep bi korku vardı yine olursa diye ki düşündüğüm başıma geldi aynı şekilde yine kalp atışları gitti oğlumun hemşireler başıma üşüştü doktorum acil bi şekilde yanıma geldi sezeryana alıyoruz 10 dk içinde hazır olsun dedi o anki korkumu anlatamam hiç sezeryan istemiyordum çünkü ama Bebeğimi tehlikeye atamazdım bebekler doğumunu kendi belirliyormuş bunuda öğrenmiş oldum genel anestezi ile yapıldı sezeryan doğumum sigara kullandığım için ayılırken nefes alamadım çok kötü oldum oksijen baglandı hemen kendime geldiğimde direk ogluşumu sordum koca kafalı tosun gibi bir oğlum olduğunu söylediler 10 dk sonra yanıma getirdiler o kadar tatlıydıki o güzel kokusu koklamaya doyamadım şükürler olsun sağ saglim yanındaydı 4.200 kilosu 52 cm doğdu ogluşum doktor kilosundan dolayı normal gelmek istemedi galiba dedi 😊şimdi tek sıkıntım ogluşumu doyuramıyırum 4 yıl önce meme küçültme operasyonu geçirdiğim için sütüm yok denicek kadar az artırmak için herşeyi yapıyorum ama maalesef mama veriyorum estetik yaptırmak isteyen arkadaşlar için söylüyorum yaptırmadan 40 kere düşünün ben şuan çok pişmanım bebeğimi doyuramıyırum ve bu beni kahrediyor 😔biraz uzun oldu hakkınızı helal edin sorularınız varsa cevaplarım herkese hayırlı doğumlar diliyorum kızlar❤️❤️