Zeyne_yusuf0142 Kızlar dua müminin silahıdır rabbim herkesin gönlüne göre versin cuma gecesi yüzü suyu hürmetine Salih ve Salihalardan olan hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim buğün hepmiz dua edelim 🙏
Sabazzumra Zeyne_yusuf0142 âmin canım benim Bu cuma hürmetine ALLAHIM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲
Sineemm Zeyne_yusuf0142 amin canım amin 🤲 en güzel en anlamlı postlardan birini açmışsın rabbim senden razı olsun valla aklımıza dua etmeyi getirdigin dua ederken tüm mümin ve mümine kardeşlerimizi sağlık şifa bekleyeni derdi olana derman borcu olana eda nasip eyle rabbim demeyi unutmayalım belki bizim bir duamizla hayatı değişecek bir sürü insan kardeşlerimiz var rabbim hepimize sağlıklı doğum sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Sermec27 Zeyne_yusuf0142 rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine benim gibi evladını kaybetmiş ve anne olmak isteyen her kadına bu güzel duyguyu tattırsın hamile olan bütün arkadaşlarımızında bebeklerini sağ salim kucagına almayı nasıp etsin inşallah 🥰🤲
Oyagunaydin Zeyne_yusuf0142 aminnnn inşallah Rabbim yavrularimizi sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah,🙏 banada dua eder misiniz bebeğim de ense kalınlığı görüldü detaylı ultrason da öyle bir durum yoktur inşallah bende bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucagima alırım 🙏🙏🙏
Happykariner Zeyne_yusuf0142 Amin canım benim 🙏 Rabbim hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın , hiç bir evi neşesiz bırakmasın inşallah 🙏🙏 Her an her boşluğumda dya ediyorum bizde bu güzel duyguları tadarız inşallah 🌸 Rabbim nasip edecegini günü bilir bize düşen bolca dua etmek sabırla 💙