Ayten1994 Esmakrcn yok enfeksiyon yapiskan yada sari ve kokulu oluyor..bende kasiklarimda hem agri var hemde az az gelen oyle akinti..son iki gundur var canim.
Esmakrcn Ayten1994 aynen canım benımde 2 gündür var o akıntı ve sağ kasık ağrım var baya ama göğüs hassasıyetı yok bıde sabah bulantılarım oluyor
Esmakrcn Ayten1994 aynen canım benımde 2 gündür var o akıntı ve sağ kasık ağrım var baya ama göğüs hassasıyetı yok bıde sabah bulantılarım oluyor
Ayten1994 Esmakrcn bulanti bende hep var.ben kokuya hassasim.gogusumde hassasiyetde yoj..onceki gebeliyimdede ol.adi hic.ama kasik agrim vardi.
Sema141 Esmakrcn bende baktım uygulamaya 4 hafta 6 günlük gösteriyor bendede acaba varsa cikarmi ki ama bı belirtim yok sadece kahverengi leke geldi 12 gün önce
Ayten1994 Esmakrcn selam canim.daha yok.korkuyorum yapamiyorum) onumuzdeki hafta istiyorum yapmak..sen peki?
Esmakrcn Ayten1994 canım 2 gün önce kan testı verdım hcg 1.20 çıktı ve enfeksıyon yok dedı ılaac verdı acaba geç döllenme olur mu adette olmadım daha
Ayten1994 Esmakrcn ola bilir neden olmasin canim..bu haftanin sonuna kadar bekle..eger adet olmazsan test yap silik bile ciksa git kandan ver canim.