Merhaba kuzular. 34+3 de akşam 11 de sancılarla hastaneye gittim 1 cm açılmam varmış nişanında düşmüş dedi ama ben düştüğünü farketmedim. Daha sonra erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici iğne vurdular. Ardından yatış verıp serum taktılar. Ertesi gün akşam 5 e kadar 4 saat arayla nidicard ve serumla devam ettim devamlı nst de takıpte kaldım. Ardından sancılarım durunca eve gönderdi ve 2 hafta atabılırsek cok ıyı olacak dendı ve nıdıcardı evde saat aralıklarını uzatarak kullanmamı söyledi. Toplam hastanede 5 evde 8 olmak üzere 14 kez nidicard içtim daha sonra sancım olmadığı için kendım bıraktım. Suan 37+4 üz. O günden sonra 3 hafta gectı ve bız sabırsızlıkla bekliyoruz. Açılmamda hala 1,5 cm. Artık cok gerıldım bıran önce doğsun ıstıyrm. Nıdıcard ın doğumu gecıktırdıgını cok okudum ama daha fazla ne kadar daha uzayacak ben anlayamadım. Başlarda hamılelık sürecim cok zor gectı zaten artık son haftalar hatta saatler geçmiyor. Kullananlardan deneyımlerınızı ve fikirlerinizi almayı cok ısterım. Uzun oldu hakkınızı helal edin ♥️