Doğum kismindan korkmayin en mesakkatlisi dogum dalgalarını (sanci) karsilamak…dalgalat geldikçe guclu nefes alip verin..nefesle egilmeyle vs hangi pozisyonda rahat ediyorsaniz oyle karşılayın..bosuna bagirarak enerjinizi tüketmeyin. Bnm hic bagirasim gelmemisti en fazla inleme diyelim hep nefes ve duayla karsiladim korktuğum kadar kotu de degildi…ilkinde suni aldim ona dayanmak daha zordu dinlenmek icin vakit vermiyordu..ama kendi sancim oyle degil sana süre veriyor ve daha katlanılır inanin tahmin edilen kadar acı verici degildi…ikincisinin agrisi daha da azdi bn daha vakit vardir diye gitmedim cunku hafifti oncekine gore..siklastigi icin gidelim dediler aninda dogumhaneye aldilar o kadar cabuk oldu 2 saatcik doğum dalgasi ve kucağıma alma…onda ikinmayi daha zor yaptim bilmm neden yanlis ikinmisim…asagi dogru tum gücünüzle ikinin mideye dogru degil. Sorulariniz varsa alabilirim. 3. Bebegimi bekliyorum kasimda dogumum inşallah bnde de tedirginlik var yok degil..ama yaradilistan beri boyle…biz neden yapamayalim..en sagliklisi da bu😊 yapabiliriz!