Ecesuben Muhtemelen olmaz ama yine de sormak istedim :) var mı böyle 40. Haftada ikinci sezaryen olan?
Beyza_yzk Ecesuben Canım bende ikinci sezeryan olucam bebeğimin gelişimi için 39 40 a kadar beklemek istiyorum ama doktorum kabul eder mi bilmiyorum ama 39 40 da doğum yapanlarda var
Semaykuntt Ecesuben tabikide oliyor herşey yolundaysa suyunuz felan bekletiyor ne kadar beklerse hafta olarak gelişimi için o akdar iyi 39da oldum 2.ciyi
Mammimammi Ecesuben suyun gelmesi sancı durumu vs olmaması için 1.2 hafta erken alınabiliyor. Ama tabi buna gidişata göre karar veriliyor. 2 sezeryan dogum yaptım. İlki 40+1.ikincisi 39+4 de alındı
Semaykuntt Beyza_yzk 39da alınıyor zaten canım bekler mi ne demek ne kadar beklerse o kadar iyi gelişimi için herşey yolundaysa
Beyza_yzk Semaykuntt Ben öyle düşünüyorum zaten ama bazı doktorlar tehlikeye atmamak ya da bebek doğum kanalına girmesin diye 37 38 de alıyorlar
Ecesuben Herkese teşekkür ediyorum.. Rahim ağzının durumuna göre karar veriliyormuş. Baskı durumu varsa dikişler açısından tehlikeli oluyormuş ve beklenmeden alınıyormuş bebek. Umarım benim de yolunda gider 40 a doğru alınır ☺️