Turtaliblog Arkadaşlar 32 haftalık gebeyim 2 gündür şiddetli gaz sancısı çekiyorum. Ne yaptıysam afedersiniz çıkaramadım tam anlamıyla. Canım çok yanıyor neler yapabilirim bebeğe zarar vermeden yardımcı olabilir misiniz 😣😣
0Cerenk Turtaliblog ben hemen soda içiyorum böyle durumlarda canım gaz ağrısını hissettiğim an, uzun sürmeden geçiriyor.
Tuanazra Turtaliblog ben o haftalarda doguruyorum sanip acile gitmistim ve doktor bana bir bardak sicak suya 1 tatli kasigi kimyon koyup ic dedi. Ama tarifsizdi cok kotuydu cok sukur bi de serum verdi gecti. Ilk kez olmustu
babysevgi Turtaliblog happy baby pozisyonunu uygulayın birde cocuk pozisyonunu. Bunlar rahatlatıyor . Yoga hareketleri . Kalçalarınız ile 8 ler çizin ayakta durup yana öne arkaya
Heyecandorukta Turtaliblog Ilık duş ve sıcak havlu çok iyi geliyor.Ben 20 gün çektim çok fena bilirim 😣
Turtaliblog Heyecandorukta babysevgi Tuanazra 0Cerenk Serpil34 hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim tek tek cevap yazacak mecalim olmadığından böyle cevap vermek istedim kusura bakmayın. Hepsini deneyeceğim ölücem sanki çok sağolun umarım biter gider 🙏🏼🙏🏼