Ghkj Mrhb gūzel anneler bu cuma bimde indrim varmiş reflū yataği gelecekmiş alacam da gorūmcem onu alirsan beşiğe gerek yok dedi sizcede öylemi ( alipta kullananlar yorum yaparmi lutfen ) ❤❤
fosforlukalem Ghkj ikisi çok farklı şeyler. Beşik aldıysan reflü yastığına gerek yok dese anlarım da reflü yastığı var diye niye beşiğe gerek olmasın 😅
Mom092 Ghkj besik ayri reflü yatağı ayri ne alaka ya 😂 sen al canim bakma kmseye bende 9 ekimi bekliyorum🙈
cankiz1010 A101 den aldık geri iaede ettik hiç kullanışlı ve güzel bir şey değildi canım hberiniz olsun
tbmn cankiz1010 a101 de ki biraz kalitesiz duruyordu bende pek beğenmedim açıkçası BİM’e gelen reflü yatağını merak ediyorum
Ghkj cankiz1010 a101in urunleri genelde kotū oluyor gerek yiyecek icecek gerekse eşya hepsi ayni yani kötū ordan alisveriş yapmayn bence 🙂
Zeynepekr Ghkj İkisinin işlev olarak birbiriyle alakası yok . Reflü yatağı eğimli olduğu için bebek emdikten sonra midesindekiler ağzına gelmesin reflüye sebep olmasın diye beşikte bildiğimiz beşik .
Busraveminisi1 Ghkj doğrudur canım benim normal hepimiz bilmediklerimizi öğreniyoruz sora sora bu platform bunun için🥰
fosforlukalem Ghkj al tabii ki ben kullanıyorum sevibebe’nin reflü yastığını. Ama beşiğin yeri de başka, beşik de al
Neslihan1903 Ghkj ikisi çok farklı şeyler reflü yatağını beşiğin içine koyuyorsun zaten ikisi de lazım yani
Ghkj Neslihan1903 anladm cok tskler vla bilmiyorm kaynanamda oyle buna grk yok suna grk yok bunu alalm şunu almayalm bnde artik kafama gore hareket edcm 😄