Dilara1503 Minigimm2020 sanırım doğumun yaklaşıyor canım o yüzden olabilir sancı sıklığın biraz fazla gibi geldi düzenli mi oluyor
Esila1716 Minigimm2020 bende 35 haftaligim dün kontrolde erken doğum olabilir dedi benimde öyle surekli sertlesiyir karnım nst de 80 perde çıktı sancım minik kızım biraz daha beklese keşke😏
Minigimm2020 ecembugra53 sancim yok aslında gayey iyim bugun acikligimda baktilar yoktu acikligim ama 5 dakka ya sertlesiyo 10 fkka ya sertlesiyo anlamadim
Dilara1503 Minigimm2020 zamanı gelince olur canım bilemiyorum ki ama ne zaman olursa olsun Rabbim tek nefeste kurtarsın İnşallah sağlıkla kavuşursun 🤲🌼
Tuba2626 Minigimm2020 canım benm de sertleşme oluyordu doktoruma sordum 5 dk 10 dk da bir düzenli gelirse doğum belirtisi demişti. Korkma haftan ideal. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah 🙏🏻🤗
Erken Minigimm2020 açıklığa nasıl bakıyorlar acaba alttan muayene gibi mi yoksa ekstra can yakıcı bişey mi
Minigimm2020 ecembugra53 ayyyyy deme oyle gercekdenmi 🤭🤭 korkularim heyecanlarım duygularım darma duman 😄😄
Minigimm2020 ecembugra53 valla doktoraa sordum dediki hani ağrıların yokru dedi bana ben Neblim bunalrın dogum ağrısı olduğunu 😆😆 adet sancısı bekledim ben .. devam ederse hastaneye gt dedi . Ama bugun acilmam yoktu ya gerek varmis sizce doktora soramadım tekrar
ecembugra53 Minigimm2020 korkma canım 😊😍 haftan güzel bebeğin kendini tam gelişmiş artık doğsa da bi sorun olmuyor canm 😊
Esmaebru34 ecembugra53 merhaba bende de rahim kısmına baskı oluyo bebeğin garaketler orda hissediyorum baş aşağı pozisyondaydı zaten bide sancılarım girince kramp gibi girito kasılıyorum sabahtan beri geçmedi ara ara geliyo 35 haftalıgım normalmifir
Minigimm2020 ecembugra53 doğarsa en azindan rahatlarim aslinda ama ader sancisi gibi baslar demi sancilarim smdi rahatasiz edici bseyim yok
ecembugra53 Minigimm2020 Evt. Canım sancıların beldem başlar kasıklara doğru vurur adet sancısından daha farklıdır anlarsın cnm
Minigimm2020 Tuba2626 yani cokda duzenli degl ama oluyo yani smdide adet sancisi gibi geliyo gdiyo ya korktim ben gelirmi bu bebe
Tuba2626 Minigimm2020 benim düzenli değildi canım gece genelde oluyor kısa süreli. Eğer öyleyse normal. Ama kısa süreli sık sık oluyorsa gel demişti bana. Doktorunla görüş istersen
Tuba2626 Minigimm2020 Allahın izniyle sağlıkla alırsın kucağına inşaallah canım🤗 Doğum hepimizin korkusu 🙈 ben de 36dayım
Minigimm2020 Tuba2626 ayni devm ederse gel hastanehe dedi de neyse bakiyim duruma gore teşekkür ederim