aon9161 Bende nehir koyacağım canım☺ Ekin,mısra ,derin, nil, hira, dila, ipek,inci,melis , alya,çağla, beril, nisa uzarda gider bu listee böyle😄
baliminannesi06 Ablamın kızının adı “Elif Balım” şuan 23 haftalığız bizde adını “Bade Balım” koyacağız 🕊👸🏻
Rabia88 baliminannesi06 Bade balım çok güzel uymuş ama Bade içki anlamına geldiği için eledik o ismi bizde hala isim bulamiyrouz
KbraAkyol Bende kız bekliyorum cemile (kayınvalidemin ismi ) cemile bâlâ düşünüyorum anlamıda güzel bâlânın
Nurglnsal KbraAkyol kuzenimin kayınvalidesi de cemile ama koymadı nedenini bilmiyorum uysun diye cemre koydu
Busranagme KbraAkyol cemre koy bence yaa Cemile koyma . Annemin adı Cemile . Arkadasın dediği gibi ANLAMI iyi degılmıs diye duymuştuk . Hem eski bir isim , annem cemre adını cok sever ama eski Zaman'larda bilinmiyormuş
aon9161 KbraAkyol bence cemilenin kötü bir anlamı yok aksine hadislerde cemre(ateş parçası) yerine cemile (güzel kız ) anlamı taşıyan ismin konulması öngörülmüş tabi okuduğum kadarıyla.. ☺
Senis Bizde simay-bade-gökse-elisa arasinda düşünüyoruz ama sanirim bade olacak. Bade ye baya alıştık simdiden💖💖bademimmmm 😁😁