gulanne 39+2olduk. Kontrole gittim bugün hiçbir belirti Yok. İki hafta daha bekleriz dedi dr. İlk gebeliğimdede böyle olmuştu. Ondada dr tetiklemişti 41. Haftada alttan muayene edip Rahmi açtırdı ve karnımı yukarıdan bastırdı.ogün sancım geldi. Bu kız erken gelir dediler ama yok. Artık ağırlaştım çok. Uyku falan uyuyamıyorum. Doğumu tetikleyecek bişey varmı yürüme dışında.
B8use gulanne bence doktora sor egzersiz yaparsın evin icinde . Benim ablam son hafta bebegin halisini sildi cömelerek kucuk hali yani oyle büyük degil 🤣🤣
Ozgeliz gulanne ben 38+6 da Doğum yaptım o gün ev temizlemiştim iş yapmıştım ama tabi benim öncesinde 1 cm açıklık vardı hala kendimi suçlarım 40. Haftayı beklemediyse ben o gün iş yaptım diye derim. Ama tabi oda Allahtan
Duygukahraman gulanne ben 42. Haftamda sezaryan oldum bekle bekle gelmedi bizimki ,, yapmadığım şey kalmadı hurma yemek merdiven inip çıkmak sıcak küvete oturmak vb.
Ebecik gulanne ay ya aynı bende cumaya kadar kendi gelmwzse pazartesi suni sancı ya da vaginal ilaç koyacak dr
Htcdmr Göğüsleri uyarmanın doğumu tetiklediğini biliyorum fakat uygulaması ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum, bir araştırın isterseniz fakat bunun yerine squat hareketleri yapsanız merdiven inip çıksanız belki daha sağlıklı olabilir.
jrarya Htcdmr ben normal doğum yapmak istemiyorum 25 haftalık hamileyim bu hafta squat ve pilatese başladım kilo almamak şeklimi korumak için 😞 normal doğum yapmama sebep olur mu şimdi bu egzersizler acaba 😲
FigenBelinaynceyol 39+0 haftaliğim bende 🙂 iyice agırlastım vücudum sişti balon gibi 🙁 biran önce doğurmak istiyorum sabah akşam dua edip ikinci hamileliğim bu arada kızım 42 haftalık dogmustu umarım bunda da öyle olmaz 40 hafta bitmeden dünyaya gelir oglum artık agrılar gerçekten başedilmez derecede rahatsızlık veriyor Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın ins 🙏🏻 sağlıklı bir şekilde kucağımıza ALmak nasip etsin Rabbim
Seilz Bende 39+1 deyim bende yok açılma felan bekleyelim dedi hepimizi bi avaz da doğururuz sağlıkla inşallah
Candemirmom Ozgeliz hiç kendine suç bulma ben 37nin içindeyim erken doğum riskim var ve her gün temizliğimi yapıyorum gelmedi hala
Kadze jrarya normal dogum neden istemiyorsun ki🙂 bende dua ediyorum normal olsun diye vucut yenileniyor iyileşme süren cok kısa 1 gunde kalkıp dans edebiliyorsun en saglıklısı bence normal korkma bukadar ama hareket etmen normal dogumu kolaylastırır buda avantajdır cok kötü yada korlarak bakma bence
Ozgeliz jrarya evet bunları yaparsanız normal doğumu tetikliyor Yani bende öyle oldu hemen açıklığım oldu ve 38. Hafta da normal Doğum yaptım
jrarya Kadze otonom sinir sistemi diye bi rahatsızlığım var bayılıyorum o an bayılırım diye korkuyorum birde deformasyonda korkutuyo başaramam gibi geliyo yapabiilene ne mutlu ama ben biraz kesip biçinciyim 😌😌😌
Turkan2556 Ozgeliz merhaba canim bende 38 hafdadayim benim 30 hafdadan beri erken dogum riskim vardi bana serum iyne galan takikdi ilac icdim rahim agzim kapadi ama iki defa sancim oldu hasdeneye gitdim doktor rahim agzi tamamen kapali dedi ben ne yapsan dorurum acilmam olur yazarmisin lutfen
Mehdisram Arkadaşlar hiç belirti olmayan arkadaşlara soruyorum acaba ara sıra ufak sancı bile yaşamadınız mı ben son 2 gündür ağrı yaşadım hafif çaplı daha tabi 38 olduk ama bilemiyorum bi belirti olunca 40 haftayı doldurur muyum acaba? 🙄
RdvanSimgeYlmaz Mehdisram 41 haftayı dolduruyorum Can'ım bende yaşıyordum o haftalarda şuanda yaşıyorum ama hala tık yok maalesef