-mercimek- koala06 ilk aylarda veriliyor canım ya bulantıdan ben de 2 kilo verdim ama geri almaya başladım 1 kilosunu
Bilibon -mercimek- gaz gibi ama degil cnm diolar ya anlarsin diye dinlersen anlarsin gercekden boyle vurus gibi ama degil bisey patliyo gibi bi pit atiyo ama gazda cok olsugu icin biDe her hareket o degil farkediliyo :))
1maviyol Bende zayıfım 14 haftalığız, ve kasıklarımda pıt pıt bişeyler oluyo ara ara sanırım yakında hissederim hareketlerini 😍
zynb_ozkn -mercimek- aynn öyle zaten 24. haftaya kadar da çok düzensiz bir gün hissediyorsun bir gün hiç hareker etmiyor falan endişelenmemek lazım 🥰
prensesimolacak -mercimek- 19+6 yım şuan ve dün hissettim ilk defa ve bugun iki gündür kıpır kıpır tekme ama cok narin bir tekme henüz ve dönmesini hissediyorum 🥰
Gizem_ar 17 nin sonlarında acaba mı 😂dedim 18 de net hissettim şuan 19 baya baya hissediyorum gün içinde de
-mercimek- Teşekkür ederim hepinize 🥰tamamen bağırsaklarımın showu olduğuna ikna oldum zaten henüz erken olduğunu biliyordum ama yine de bir danışayım belki normaldir dedim ☺️
Susaminannesiii btl_27 valla banada cok öyle dediler ama hurafeden öte gitmiyor. Benim kızım basının üzerinden dönerken takla atıyordu. Bas popo mesafesi ölçümü bile yapılılamıyordu kıpırtısından sadece el ayak degil sürekli takla atan dönen bir bebek ve kız😁
Ceylanaydemir -mercimek- çok erken canım insan hissetmek iatediği için herşeyi ona bağlıyor bende öyleydim ☺️☺️ 17. Hafta ilk hareketi hissedince anladım diğerlerinin hareket olmadığını 😊