Duygu_ Birgul Mucizeistiyorum 132025 Merakliana UmayAsya Monnarosaa ha_zesfa bbhhrr5289 Kbrklnc yorumlarınıza çoook teşekkür ederim kızlar yarın erken gebelik testi yapacağım çok umutlanmıyorum ama daha önce yaptığım testler negatif çıkınca sonradan hiç silik çizgi görmezdim o yüzden bi umut sorayım dedim🌝 Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🌸
bbhhrr5289 Duygu_ ben ertesi gun cope aticakken farketmistim silik cizgiyi adet olmama daha cok vardi bir hafta kdr sonra adet gununun gecmesini bekleyip tekrar test yaptim bu sefer direk iki cizgi cikmisti 😊
Duygu_ kardelen214 Nisaaa Nusyaa Mucizeistiyorum yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar umutlanmayı bıraktım artık hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun 🤲🏻 Dualarınızda eksik etmeyin lütfen 💗
Nisaaa Duygu_ bende 2 saaat beklettim yeni olunca hemen cıkmıyor 2 saate kadar beklemiştim o yüzden ve hemen erken gebelik yaptım sizin gibi adetime daha vardı onda yarım saatte cıktı hemen kan verdim hamileymişim suan 6+3 üm ögrendiğim de 2 haftalıktı
Nisaaa kardelen214 yerleşme kanaması yaşamadım canım ateş basması mide bulantısı kasıkta adet olacakmışım gibi ağrı baş ağrısı ve mide ekşimesi ve çabuk acıkma hissi vardı
Nusyaa Ben ilk hamileliğimde regl olmam gereken gün test yaptım negatifti sonra uyudum uyandım testide alıp işe gittim bide baktım silik çizgi çıkmış ama baya bi silik zor gözüküyodu hamileymişim şimdi 10 yaşında paşam