Cagandenizinannesi Kızlar merhaba 22 haftalık gebeyim. Rezene çayı biliyosunuz süt yapıyor ve rahatlatıyor. Şimdiden kullanmaya başlasam mı acaba akşamlarımbir bardak içsem diyorum. Kullanan var mı gebeyken.
Ozdmrkbraa Cagandenizinannesi çok erken değil mi şimdiden içmek doktoruna sordun mu hem bazı doktorlar bazı bitki çaylarına müsade etmiyor
Cagandenizinannesi Ozdmrkbraa evet biliyorum soracağım tabi ki mesela kiraz sapı çayını çok tüketirdim hazımsızlığa kabızlığa birebir ama doktorum önermedi düşüğe sebep olabiliyormuş ya da erken doğuma
SeldaSngl Hazımsızlık ve gaz problemi yüzünden doktoruma danışarak hergün bazen 3 günde bir muhakkak içiyorum iyi geliyor
Cagandenizinannesi SeldaSngl bende bi danışayım o zaman oğlumda çok faydasını görmüştüm Rezenenin ama doğumdan sonra başlamıştım
Ozdmrkbraa Cagandenizinannesi aynen onlar çok sakıncalı bana da ıhlamur papatyaya izin verdi 1 fincanı geçmesin dedi rezeneyi bende son haftalarımda düşünüyorum sizin gibi sür yapması için ama şu an benim için erken bence 27+3teyim